SVI načini širenja virusa korona još su nepoznanica za naučnike. Najveća je zagonetka kako dolazi do masovnog zaražavanja ljudi u pojedinim oblastima, iako ne može jasno da se poveže sa ličnim kontaktima.

Milutin

27.09.2020. 15:23

Znači da se virusi mogu uništiti pre nego padnu na zemlju ili čoveka.treba probati Tesline izume i uništiti viruse u oblacima recimo visokonaponskim strujom.

Laki

20.11.2021. 18:02

Сва кретања атмосфере и ваздушних маса носе одређене енергије и различите квалитете потенцијала, који слично као неки морски таласи запљускују нас на местима где боравимо. Неки су благи а неки богами, могу да нас и убију, ако смо слаби. Јонски потенцијал честица као и утицај нпр. хладне ваздушне масе најбоље људи осете пред неку промену времена. Као што море избацује прљаве ствари тако нам и ваздушне масе и таласи доносе патогене честице наше већ доста загађене планете. Таласи вирулентних електростатичких честица короне доспевали су код нас између 1-ог и 10-ог септембра , затим око 20-ог до 25 октобра ове године. На сличан начин долазе и болести обичног и птичијег грипа и још неке заразне болести. Много ,,успаваног,, патогеног материјала већ јесте овде у тлу и води, а ,,повољно,,време само то активира.