KORONA virusi se ne mogu multiplicirati u hrani, jer im je za to potreban životinjski ili ljudski domaćin, a trenutno nema naučno utemeljenih dokaza koji bi ukazivali na to da se virusom 2019-nCoV, uzrok pandemije COVID-19, možemo zaraziti kroz probavni sistem.

Komentari (3)

Ivan Zgrozeni

20.08.2020. 16:26

Pre mesec da na se prenosila putem seksa, pre toga dodirom, jos ranije disanjem... Ni da poljubim ni da stipnem ni da pipnem ni... sada cete mi zabraniti da jedem?

srba

20.08.2020. 17:02

Kome verovati ? Zašto su u Nemačkoj i Kini zatvorene fabrike mesa označene kao IZVOR ZARAZE ? Zašto onaj mesar Riječanin mora da uništi 600kg mesa ? Zašto je u Americi izbila panika oko zaraženih pilećih krilaca? Chicken wings imported to China from Brazil test positive for COVID-19, Chinese officials say. MESO JE HRANA , ISPEČE SE I NA TOJ TEMPERATURI VIRUS BI TREBAO DA NESTANE ali kad rukama dodirnete to meso dodirujete i ostale stvari : tanjir, nož, hleb,lice, nos itd. JOŠ NE NAIDJOH NA PRECIZA ,JASAN I LOGIČAN TEKST. Svaki normalan iole obrazovan čovek može da vodi higijenu al usred stresa svima je umanjena percepcija. UKLJUČITE MOZAK DOK NIJE KASNO