SAHRANJENA PORODILJA IZ VRANJA: Tuguju za Brankicom, mole se za bebu. Za dečaka četvrtak PRESUDAN

J. Ć. - J. S.

30. 07. 2020. u 21:41

PORODILjA Brankica Ivanović (34), koja je u Nišu preminula, nakon što je u 27. nedelji trudnoće rodila dečaka, sahranjena je u rodnom Kumanovu.

САХРАЊЕНА ПОРОДИЉА ИЗ ВРАЊА: Тугују за Бранкицом, моле се за бебу. За дечака четвртак ПРЕСУДАН

Foto: Arhiva "Novosti" i privatna arhiva

Sahrani je prisustvovalo pet ljudi, uključujući i njenog supruga Branislava. Njegove sestre, majka i ostala rodbina ostali su u Vranju i svi samo žele da beba bude dobro kako bi Branislav uspeo da se izbori sa gubitkom supruge sa kojom se venčao u oktobru prošle godine.

Rođaci su ispričali za "Novosti" da im je rečeno da je četvrtak ključni dan za bebu, koja je pokazala da je veliki borac i zbog toga se svi nadaju da će mališan pobediti.

U KC Niš kažu da je beba dobro, a nalazi se na Intenzivnoj nezi Dečje interne klinike.

- Njeno stanje je stabilno, smanjuje se inspiratorni kiseonik, čuvamo je, hranimo je, svi daju sve od sebe da dete preživi i da bude dobro - rekao je za naš list direktor Klinike za anesteziju i intenzivnu terapiju Radmilo Janković.

Foto: Arhiva "Novosti" i privatna arhiva

Podsetimo, beba je priključena na respirator odmah nakon što je došla na svet u ponedeljak, 27. jula, pošto su lekari u 27. mesecu trudnoće carskim rezom porodili njenu majku Brankicu, koja je dve nedelje bila na respiratoru sa sumnjom da je zaražena virusom korona. Nažalost, ona je preminula ubrzo nakon porođaja, a beba koja je rođena sa svega 960 grama bori se za život. Rezultati urađenog PCR testa pokazali su da je beba negativna na koronu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

BORIO SAM SE ZA ŽIVOT, NJIHOV BES JE BIO SVE VEĆI I VEĆI: Nikola Rokvić je jedva izvukao živu glavu 25. dana hodočašća (VIDEO)