EPIDEMIOLOG Predrag Kon izjavio je danas da virus kovid-19 sada u Italiji zovu "srpski virus" zbog velikog broja slučajeva i zbog mišljenja da je virus jači nego u martu i aprilu.

Komentari (4)

Ko zna njemu dva

21.07.2020. 23:24

A kako u Italiji zovu očekivani treći talas Kovida 19 koji na jesen kreće da hara celom Evropom posle povratka turista iz Hrvatske koja sakriva pravu zaraženost svojih stanovnika.Hrvati to pametno rade,turista dođe na Jadran,osavi pare,zarazi se Koronom,inkubacija traje taman dok se ne vrati nazad u svoju zemlju.....sve kockce su složili kako im odgovara,svaka čast,a to što će na jesen evropljani padati ko mušice po ulicama od sad već izvesnog mutiranog Hrvatskog kovida,opet će biri srspki Kovid.Kako galsi ona narodna KO ZNA NJEMU DVA.

Syam

22.07.2020. 04:37

Zar ne vidite da se korona debelo koristi za politicke ciljeve. Prvo se progladilo da je Kina kriva za epidemiju ili cak I postojanje virusa a sada I da je tu neka "srbska korona". Kina je inace najveci investor u Srbiju. Sta ce biti sutra? Kina I Srbija su neprijatelji sveta i kao takve treba unistiti?