- POČELI smo da se stabilizujemo, ali smo i dalje u vrlo lošoj epidemiološkoj situaciji. Beograd je apsolutno najveći rizik. Ovaj virus razara ekonomiju, ubija ljude, izaziva depresiju - rekao je za TV Prva dr Predrag Kon.

Komentari (3)

Laki

21.07.2020. 14:56

Konu Beograd ne izlazi iz usta danima i nedeljama. Doduše i visokim zvaničnicima takodje. A od broja umrlih dnevno u celoj Srbiji najmanje pola je iz Niša. I jedino Niš nema vandrednu situaciju. I jedino su u Nišu umrli Direktor Urgentnog centra i Glavni Anestetičar. Očigledno ta ustanova nije dobra.

Vrnjcanin

21.07.2020. 15:36

Neka neko iz Kriznog staba poseti Vrnjacku Banju da vidi kako to kod nas izgleda i da vidimo sta ce reci sra nas ceka.Sve vri.Od ljudi koji su se sklonili iz Patara do Beogradjana.Mi se oslanjamo na ZC Studenica u Kraljevu,koji je vec na maksimumu,kako ministar Loncar rece,pa se pitam sta ce biti kada kod nas haos krene,a neminovnost je,to je i laiku jasno.Zasto drzavni organi ne reaguju?

SRBIN

21.07.2020. 19:17

Ovaj covek je pricao kako deca ne prenose virus, pa je pricao i da trudnice ne prenose virus na plod, pa da mladi ne umiru i lako podnose, pa da leti nece biti virusa, ...... Covek ne zna nista. Ja bolje znam od njega i zahtevam da mi se dodeli doktorat.