VERUJEMO U POBEDU 2. JUNA!

Novosti online

27. 05. 2024. u 10:07

U CENTRU Beograda nikada veće interesovanje. Stefan Krkobabić i Vladimir Goati okruženi građanima.

ВЕРУЈЕМО У ПОБЕДУ 2. ЈУНА!

Foto: PUPS

- Juče i danas imali smo iskrene i prijateljske susrete s građanima Beograda. Te razgovore o svakodnevnim životnim problemima danas, kao i o Beogradu sutra, nastaviće PUPS-ovi novoizabrani odbornici u Skupštini Grada Beograda. A delovaće odlučno da zahtevi Beograđana budu ispunjeni. Sa čvrstom verom u pobedu 2. juna! - izjavili su Stefan Krkobabić, potpredsednik PUPS-a i kandidat za odbornika na listi „Aleksandar Vučić – Beograd sutra“ i prof. dr Vladimir Goati, potpredsednik PUPS-a i predsednik Gradskog odbora PUPS-a Beograd, prilikom susreta s građanima prestonice Srbije. Na Trgu republike okupio se ogroman broj ljudi – i mladi i stariji.  

U predizbornoj akciji PUPS-a, koja je nastavak višegodišnje akcije  „Prolećni vikendi s Beograđanima“, aktivisti PUPS-a u svih 17 beogradskih opština imali su iskrene susrete s građanima, počev od najstrožeg centra do najudaljenijih gradskih opština.

U razgovorima s građanima Novog Beograda, Rakovice, Barajeva, Voždovca, Grocke, Zvezdare, Zemuna, Palilule, Savskog venca, Starog grada, Čukarice, Surčina... učestvovali su i potpredsednici PUPS-a Vladan Đukić i Risto Kostov, koordinator aktivnosti za Grad Beograd Mira Jovanović i član Izvršnog odbora Snežana Petrović. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NOVA SITUACIJA NA EURO 2024: Dušan Tadić nije bio na treningu Srbije dan posle meča sa Engleskom, evo i zašto