"NATO, JA NE TRAŽIM OD BOGA DA ME IZLEČI..." Preminula lepa Aleksandra Dinić - Sestrine reči kidaju dušu

Novosti onlajn

03. 05. 2024. u 10:54

ALEKSANDRA Dinić (29) iz Sremske Mitrovice, izgubila je svoju životnu bitku protiv opake bolesti. Njena hrabra borba trajala je par godina, ali nažalost bolest je odnela još jedan mlad život. Njena sestra, Nataša, na društvenoj mreži "Fejbuk" podelila je potresnu poruku.

НАТО, ЈА НЕ ТРАЖИМ ОД БОГА ДА МЕ ИЗЛЕЧИ... Преминула лепа Александра Динић - Сестрине речи кидају душу

Foto: Društvene mreže

- Veliko srce naše Aleksandre je sinoć prestalo da kuca. Često je govorila: ‘Nato, ja ne tražim od Boga da me izleči, već samo da mi da snage da sve izdržim.’ I tako je i bilo, izdržala si sve, lepa moja, i više od toga! Nosila si svoju tešku bolest, svoj težak krst, dostojanstveno, od početka do poslednjeg trenutka. Uvek sa osmehom, bez jadikovanja. Ti si imala bezbroj razloga da budeš očajna, ali nisi bila nikada! Štedela si nas patnje, a sve zbog tvoje velike ljubavi prema nama. Hvala ti za sve, anđele moj, heroju moj. Hvala ti što si me naučila sta znači bezuslovno voleti. Hvala ti što si me naučila trpljenju. Hvala ti što si mi pokazala šta znači istinska vera i požrtvovanost - napisala je Nataša.

Podsećamo, Aleksandri je u junu mesecu 2022. godine na neurohirurškoj klinici u Beogradu uzet uzorak za patohistološku analizu. Nakon par nedelja analiza je pokazala da se radi o visokogradnom difuznom gliomu, koji nažalost nije operabilan.

Dodatne genetske analize rađene u inostranstvu su pokazale da se radi o zloćudnom karcinomu - Glioblastomu WHO gradus 4.

(Blic)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

VELIKO IZNENAĐENJE! Novak Đoković doneo odluku pred Rolan Garos koju niko nije očekivao