ISPOVEST MAJKE NESTALE DANKE (2): Teško ovo može bilo ko da razume...

Novosti online

02. 04. 2024. u 21:56

POTRAGA za devojčicom Dankom Ilić koja je pre tačno osam danas nestala u Banjskom polju, nedaleko od Bora, traje, nažalost, i dalje.

ИСПОВЕСТ МАЈКЕ НЕСТАЛЕ ДАНКЕ (2): Тешко ово може било ко да разуме...

Foto: Društvene mreže

 Ivana Ilić, majka nestale devojčice, prvi put od momenta Dankinog nestanka, oglasila se za Kurir, i u potresnoj ispovesti otvorila dušu kako proživljava dane bez zagrljaja svoje ćerke.

- Ne znam kako izdržavamo sve ovo, mučno mi je da pričam o tome, mučno mi je da mislim o tome, samo Boga molim da nam se ona vrati. Kad sve to prođe, rekla sam da ću se oglasiti javno na sve uvrede i objave, jer stvarno nema smisla ovo što pojedini rade. Ja trenutno niti želim, niti imam snage da sada razgovaram na tu temu, samo nam je jedna stvar bitna, a to je naša Danka – rekla je Ivana umornim glasom.

U razgovoru sa Dankinom majkom, ona kaže da ona o drugoj opciji osim njenog željno iščekivanog dolaska i ne razmišlja.

Foto: Privatna arhiva

- Teško ovo može bilo ko da razume, samo želimo da se pojavi i što pre ovo završi, o drugim opcijama ne želim ni da mislim, niti imam snage – kaže majka nestale devojčice.

Ivana je na kraju zamolila sve za razumevanje u ovim teškim trenucima i naglasila da će u svakom slučaju na kraju stati na put, kako kaže, nebulozama i uvredama, koje se s vremena na vreme plasiraju javnosti.

Naime, Danki se svaki trag gubi kada je sa majkom i bratom napustila zgradu u kojoj godinama stanuje porodica Ilić i uputila se ka zapuštenoj pojati u Banjskom polju, koja je, inače, u vlasništvu Ivanine porodice, odnosno njihovog najstarijeg člana, Jokse Dragomirovića.

Foto: Privatna arhiva

Kobnog 26. marta oko 13.45 časova Danka se izgubila iz vidokruga njene majke, nakon čega su se alarmirali i meštani Banjskog Polja i zajedničkim snagama krenuli u potragu, nadajući se da će je tako što pre naći. Međutim, misteriozni nestanak još uvek nije dobio epilog, a Dankini roditelji svakodnevno prolaze kroz torturu dok željno iščekuju vesti o svom detetu.

Policijske snage danima češljaju svaki pedalj na području ovog sela u borskoj opštini, dok istraga teče i ka drugim smerovima ispitujući svaki detalj koji bi mogao pomoći pri rešavanju slučaja koji čitavu naciju već danonoćno drži budnima strepeći zbog onoga šta bi moglo da se krije iza misterioznog nestanka dvogodišnjeg deteta.

Nakon danonoćne potrage na području Banjskog polja, pojavio se novi trag koji je ukazao da potraga za dvogodišnjom devojčicom treba da teče i u drugom pravcu, van granica Srbije, s obzirom na to da se pojavio snimak deteta koje neverovatno podseća na Danku u prisustvu dve žene, i to u austrijskom glavnom gradu, kada je isti zabeležio naš državljanin koji živi u Beču. I istraga, kao i potraga za Dankom, teče punom parom s nadom da će se dete što pre vratiti roditeljima, koji su takođe, pored Ivaninog brata, više puta saslušavani u Policijskoj upravi Bor.

BONUS VIDEO: SNIMAK IZ BEČA: Devojčica liči na nestalu Danku, radi se na identifikaciji

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ĐOKOVIĆ - RUD: Šta se ovo dešava... Kakva borba za finale mastersa u Monte Karlu!