OGLASILO SE VIŠE JAVNO TUŽILAŠTVO: Evo šta kažu o smrti bebe u bolnici u Sremskoj Mitrovici

Novosti online

19. 01. 2024. u 14:38

VIŠE javno tužilaštvo u Sremskoj Mitrovici oglasilo se povodom slučaja koji je potresao celu Srbiju. Marica Mihajlović tvrdi da je za smrt njene bebe, ali i akušersko nasilje, kriv doktor koji ju je porađao, a koji je zaposlen u Opštoj bolnici u Mitrovici.

ОГЛАСИЛО СЕ ВИШЕ ЈАВНО ТУЖИЛАШТВО: Ево шта кажу о смрти бебе у болници у Сремској Митровици

FOTO: Arhiva novosti

- Policija u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom u Sremskoj Mitrovici prikuplja podatke i vrši sve potrebne provere, radi utrđivanja činjenica i okolnosti pod kojima se desio predmetni događaj - rekli su iz VJT.

Doktor M. M., iz Sremske Mitrovice, kog Marica Mihailović krivi za smrt svoje bebe, javio se u policiji jer se oseća ugroženo, potvrđeno je za Telegraf.rs u MUP-u.

Kako se saznaje, on je rekao da se oseća ugroženo zbog komentara na društvenim mrežama.

Policija je o svemu obavestila nadležno Više javno tužilaštvo u ovom gradu.

U policiji su jutros izjavu dali Marica Mihajlović i njen suprug Dalibor, koji su izgubili bebu.

Ministarstvo zdravlja uputilo je inspekciju u Opštu bolnicu Sremska Mitrovica, u čijem porodilištu se porodila Marica Mihajlović, a čija je beba nakon toga preminula.

U ovoj bolnici je, kao što smo već objavili, pokrenut unutrašnji nadzor, a zdravstvena inspekcija je u ovu ustanovu upućena odmah juče.

Podsetimo, Maricu Mihajlović nekoliko dana delilo je od najsrećnijeg trenutka u životu, a onda je, kako je ispričala za Telegraf.rs, doživela horor. Udarci, pretnje i vređanje nije ono što je očekivala da će je dočekati na porođajnom stolu, a ni da svoju bebu kući vrati u sanduku.

(Telegraf)

Uskoro opširnije

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

IZGUBIO SAM 400.000 EVRA, DUŽAN SAM JOŠ 80.000: Surova ispovest Aleksandra bivšeg kockara (VIDEO)