DANAS ROSULJA, SUSNEŽICA I SNEG, SUTRA UJUTRU CELA SRBIJA U MINUSU: RHMZ izdao vremensku prognozu za vikend

Novosti onlajn

08. 12. 2023. u 07:55

U SRBIJI će danas biti oblačno i hladno, mestimično sa slabom kišom i susnežicom u nižim predelima, a u brdsko-planinskim sa slabim snegom.

ДАНАС РОСУЉА, СУСНЕЖИЦА И СНЕГ, СУТРА УЈУТРУ ЦЕЛА СРБИЈА У МИНУСУ: РХМЗ издао временску прогнозу за викенд

FOTO: AP/Tanjug

Po podne će biti suvo, uz smanjenje oblačnosti. Vetar slab i umeren severozapadni. Najniža temperatura od 0 do 3°C, a najviša od 3 do 7°C, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

U Beogradu će biti oblačno i hladno, povremeno sa slabom kišom i to uglavnom ujutro i pre podne. Po podne suvo uz postepeno smanjenje oblačnosti. Vetar slab severozapadni. Temperatura bez većeg kolebanja, od 2 do 4°C.

Prema prognozi za narednih sedam dana, u subotu će biti umereno oblačno sa sunčanim intervalima i suvo, a u nedelju sa severozapada stiže novo prolazno naoblačenje sa kišom, u brdsko-planinskim predelima sa slabim prolaznim snegom.

Početkom naredne sedmice očekuje se porast dnevnih temperatura u većini mesta od 10 do 15°C, uz kratkotrajnu kišu.

Jače naoblačenje i zahlađenje s kišom, na planinama sa snegom uz pojačan severozapadni vetar očekuje se u sredu sredinom dana na severu, a do kraja dana i u ostalim krajevima. Krajem perioda oblačno i hladnije, mestimično sa kišom, na planinama sa snegom.

BONUS VIDEO: PARALISAN SAOBRAĆAJ OD NOVE VAROŠI PREMA ZLATIBORU - Sneg ne prestaje, oboreno drveće, kamioni stoje

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dve zvezde – jedno spektakularno veče!  Da zagreje i preokrene budućnost

Dve zvezde – jedno spektakularno veče! Da zagreje i preokrene budućnost

Reflektori srpske prestonice sinoć su bili upereni u dve zvezde - legendarnog Zdravka Čolića i zaista jedinstvenu, potpuno novu zvezdu među uređajima za zagrevanje duvana - Ploom! U prepunoj hali 5 Beogradskog sajma, pred više od 1.500 ljudi i uz dobro poznate hitove kao što su "Ti si mi u krvi", "Čija je ono zvezda“ i "Tebe čuvam za kraj", JTI, prva i jedna od najvećih japanskih investicija i cigaretna kopanija broj jedan u Srbiji, lansirala je Ploom X Advanced - najsavremeniji uređaj za zagrevanje duvana sa inovativnom i jedinstvenom HeatFlow tehnologijom usavršenom u Japanu.

10. 05. 2024. u 16:45

Komentari (0)

OVO NIJE LETOVALIŠTE NEGO RAJ NA ZEMLJI! Odlično je za porodicu, a za decu je smeštaj gratis