VREME JE ZA IDEALNE POPUSTE!

Promo

07. 09. 2023. u 10:00

Septembar nas asocira na nove početke, a posle sezone godišnjih odmora vraća nam se i energija za promene - kako u životu, tako i u domu. Prilikom uređenja kompletnog doma, ili neke konkretne prostorije, važno je da spojite lepo, korisno, a uz to i povoljno, pa su kupovine za vreme akcijskih sniženja pravo rešenje.

ВРЕМЕ ЈЕ ЗА ИДЕАЛНЕ ПОПУСТЕ!

Foto: Promo

Upavo ovakva sniženja, ona koja su „pametan“ izbor za kupce, jer daju mogućnost značajne uštede, ali i odličnog odnosa cene i kvaliteta, iz meseca u mesec nudi nam Forma Ideale kroz svoje akcije. Ovoga meseca, akcija VREME JE ZA IDEALNE POPUSTE, daje mogućnost kupovine preko 800 artikala na sniženju, sve do 23. septembra. Upravo ovo može biti idealna prilika za vas da posetite neki od salona Forma Ideale, u 36 gradova u Srbiji (prodajnu mrežu pogledajte OVDE) ili da odaberete svoje omiljene artikle iz udobnosti svog doma, putem Forma Ideale Internet prodavnice na sajtu www.formaideale.rs.

Pre nego što sami pogledate kakve povoljnosti vam nudi akcija VREME JE ZA IDEALNE POPUSTE izdvajamo ono što bi posebno moglo da vas obraduje iz aktuelne mesečne akcijske ponude.

Za kompletno opremanje stana važno je početi od poda, a tokom aktuelne akcije u salonima Forma Ideale, možete kupiti laminat AF URBAN 4V 8/32 po ceni od 990 dinara po m2, a uz njega će se savršeno uklopiti tepih MONDO 120x170 cm, modernog dizajna, po ceni od samo 5.429 dinara.

Foto: Promo

Ugaona garnitura SENA

Ukoliko želite da na najbolji način osvežite dnevni boravak, a potreban vam je komad tapaciranog nameštaja za prostranije ambijente, predlog za idealnu kupovinu je ugaona garnitura SENA, dimenzija 300x225x71, čija je cena tokom aktuelne akcije snižena za neverovatnih 45% i iznosi 69.990 dinara, a njen dodatni benefit je mogućnost obaranja naslona i transformacija u ležaj za spavanje površine 270x114 cm. Za ljubitelje troseda, predlog je ležaj QUATRO, NOVO u asortimanu Forma Ideale, po ceni od 35.990 dinara, a koji je dostupan u tri dezena.

Foto: Promo

Ležaj QUATRO

Pri izboru regala za vaš dnevni boravak, razmislite o regalu UNA, koji je tokom aktuelne akcije dostupan za samo 9.990 dinara, a predstavlja i praktično i moderno rešenje, i sasvim sigurno će u vaš dnevni boravak uneti željeno osveženje.

Opremanje kuhinje i trpezarijskog prostora može biti veliki izazov ukoliko imamo ograničen budžet, a tokom ove mesečne akcije Forma Ideale vam omogućava da promenite kompletnu kuhinju za samo 29.990 dinara. Kuhinja LEONA – 180 (180 cm širine), u atraktivnoj kombinaciji dekora sivog hrasta i grafit sive, ili možda u kombinaciji dekora sivog i belog hrasta, odlično će se uklopiti uz trpezarijski sto SABRINA, takođe u dekoru sivog hrasta, po ceni od 14.990 dinara.

Tokom trajanja aktuelne akcije u Forma Ideale salonima i Internet prodavnici, možete veoma povoljno urediti i svoju spavaću sobu. Jedan od odličnih izbora bi bio francuski ležaj LOREN, na sniženju od 44% i koji iznosi 59.990 dinara, dostupan u 3 različita dezena štofa, a uz koji bi se sjajno uklopio atraktivni i praktični ormar NUBIA 4K2FO h205, čija akcijska cena iznosi 32.990 dinara.

Foto: Promo

Francuski ležaj LOREN

Ukoliko ste razmišljali da obradujete najmlađe članove porodice, ne propustite priliku do 23. septembra, jer su DEČIJE SOBE ZA IDEALAN SVET IZ MAŠTE , kao i deo asortimana za opremanje dečijih soba, sniženi i do 45% u ovom periodu.

Tokom septembra, očekuju vas i snižene cene nameštaja za radne sobe, a tu su i ekstra povoljnosti za kupovinu laminata i tepiha, rasvete.

Ono što nikako ne bi trebalo da zaboravite jeste da vam je kupovina u salonima i Internet prodavnici Forma Ideale dodatno olakšana mogućim plaćanjem na odloženo, pa se dobro raspitajte o svim povoljnostima i uslovima kupovine.

Ono čime će vas Forma Ideale obradovati prilikom kupovine je dodatnih 5% sniženja uz Loyalty karticu, na već snižene akcijske cene, a ukoliko još uvek niste vlasnik Loyalty kartice Forma Ideale, evo kako možete ostvariti pravo na dodatnih 5% Loyalty popusta.

Budite u toku sa dešavanjima na internet sajtu www.formaideale.rs, i naravno, iskoristite idealne akcijske ponude!

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

NEMAČKA koja je glavni sponzor sarajevske „Rezolucije o Srebrenici“ pokušava da progura taj cinični istorijski falsifikat kroz Generalnu skupštinu UN u vreme jedne tragične godišnjice, oslobođenja koncentracionog logora Dahau, nespornog svedočanstva o najvećem genocidnom programu u istoriji čovečanstva čiji je autor – Nemačka.

28. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)