POPULARNOST NA DRUŠTVENIM MREŽAMA IM VAŽNIJA OD ŽIVOTA: Na putevima Srbije sve više nesavesnih vozača koji voze u kontrasmeru (VIDEO)

Novosti online

04. 09. 2023. u 15:09

JUČE se dogodila stravična tragedija na auto-putu "Miloš Veliki" kod Obrenovca, kada je Dejan J. (53) poginuo na licu mesta dok je vozio automobil marke "fijat punto" u kontrasmeru.

ПОПУЛАРНОСТ НА ДРУШТВЕНИМ МРЕЖАМА ИМ ВАЖНИЈА ОД ЖИВОТА: На путевима Србије све више несавесних возача који возе у контрасмеру (ВИДЕО)

Foto: Printskirn/Instagram

Tom prilikom došlo je do direktnog sudara sa drugim automobilom, a njegovo vozilo je buknulo u plamenu. U ovom stravičnom udesu poginuo je vozač Dejan J., a suvozač se nalazi u teškom stanju.

Uznemirujuća činjenica jeste to da ovo nije prvi niti jedini slučaj greške vozača, koji završe u suprotnim trakama i tom prilikom ugroze kako svoju, tako i bezbednost drugih učesnika saobraćaja.

Trenutno je među mnogima popularan Tik-tok izazov koji podrazumeva da vozač vozi automobil suprotnim smerom, i snima uživo prenos na svom profilu zarad lajkova i popularnosti.

Podsećanja radi, bivši trener Crvene Zvezde nedavno je izazvao saobraćajnu nesreću na novoj obilaznici oko Beograda, u blizini tunela Beli potok kada se, takođe vozeći u kontrasmeru, sudario sa vozilom marke ''ševrolet''.

On je prebačen na VMA i zadobio je lakše telesne povrede, a policiji je tada rekao da je promašio skretanje, te da nije odmah uočio da je u pogrešnoj traci.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

Još jedan saobraćajni prekršaj zabeležen je u junu ove godine kod aerodroma "Nikola Tesla", kada je vozač automobila zatečen kako vozi u suprotnom smeru.

Kako je objavljeno na društvenim mrežama, vozilom je upravljao stariji muškarac koji je želeo sa glavnog puta da se isključi za parking aerodroma, ali je, kako se vidi na snimku, promašio skretanje i zalutao.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MOJ BEOGRAD (@moj_beo_grad_)

Nešto ranije, objavljen je i snimak iz Novog Sada, na kojem se vidi beli automobil čiji vozač vozi u suprotnom smeru. Kako su naveli korisnici ispod objave, reč je o Ulici kralja Petra u ovom gradu.

Ovakvi slučajevi događaju se širom naše zemlje, te se društvenim mrežama širi veliki broj snimaka i fotografija koje tome svedoče. Još jedan takav je stravičan slučaj koji se dogodio na Zrenjaninskom putu. 

Mnogi se odlučuju za ovakve izazove zbog popularnosti, ne sluteći da na taj način ne ugožavaju samo svoj život, već i život drugih učesnika u saobraćaju. 

(Informer)

BONUS VIDEO: VELIKA AKCIJA POLICIJE: Razbijena kriminalna grupa u Kraljevu i Loznici, krali kola po celoj Evropi

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

OMILJENA DESTINACIJA SRBA: Kako i za koliko para da posetite ovo ostrvo