DVE DEVOJČICE SPASENE IZ TALASA U GRČKOJ: Dramatičan snimak incidenta (VIDEO)

Novosti onlajn

11. 08. 2023. u 09:29

GRAĐANI koji ove godine letuju u Grčkoj već nekoliko puta objavljivali su na društvenim mrežama da su bili svedoci jakih talasa i struja koje su nosile plivače daleko od obale.

ДВЕ ДЕВОЈЧИЦЕ СПАСЕНЕ ИЗ ТАЛАСА У ГРЧКОЈ: Драматичан снимак инцидента (ВИДЕО)

Foto: N.Živanović

Ovoga puta u Fejsbuk grupi "Live from Grecce" osvanuo je video-snimak spasavanja dece koju je voda odnela na Peloponezu.

Kako tvrdi autorka ovog snimka, do incidenta je došlo zbog struje, jakog vetra i talasa.

Ipak, ona kaže da ovo nije jedini slučaj spasavanja kupača u Grčkoj poslednjih dana, te objašnjava da se slična situacija dogodila i na Lefkadi, kao i Egremni, gde je spasena devojka iz Šapca.

- Još jedno spasavanje dvoje dece na dušeku koje je odnela struja daleko od obale - Peloponez danas. Ovih dana ima vetra, talasa i jakih struja. Nekoliko ljudi je izvučeno iz mora na Lefkadi u poslednjem trenutku. Spasena je i jedna devojka iz Šapca na Egremni. Dva momka iz Srbije spasila su jednu ženu iz Italije takođe na toj plaži. Lučka policija spasila je jednu porodicu iz Francuske - navela je ona.

Sa druge strane, građani koji su podelili video, naveli su da su u pitanju dve devojčice od 14 i 15 godina koje su spasene kod mosta Rio Antirio u blizini Patre, koje su morske struje odnele daleko od obale i nisu mogle da se vrate.

Podsetimo, Srbin (48) juče je preminuo na Grčkoj plaži od posledica srčanog udara, a utopio se i dečak star 11 godina, inače sin poznatog glumca.

BONUS VIDEO: AJKULA PLIVA SA TURISTIMA - Neverovatna scena na plaži Trsteno u Crnoj Gori

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

BORIO SAM SE ZA ŽIVOT, NJIHOV BES JE BIO SVE VEĆI I VEĆI: Nikola Rokvić je jedva izvukao živu glavu 25. dana hodočašća (VIDEO)