MISTERIJA NESTANKA MLADIĆA U BERLINU ULAZI U PETI DAN: Pre nepune dve godine, Srbija je tražila ovog mladića iz Kruševca

S.BABOVIĆ

02. 08. 2023. u 11:39

DOK Srbija i Nemačka već šest dana traže Dimitrija Ivanovića (20), mladića iz Kruševca, čiji je nestanak prijavljen policiji minulog vikenda, svi se nadaju da će potraga imati isti ishod kao u slučaju koji je potresao javnost pre nepune dve godine: Kruševljanin Aleksa S. (23) nađen je posle nešto više od mesec dana potrage.

МИСТЕРИЈА НЕСТАНКА МЛАДИЋА У БЕРЛИНУ УЛАЗИ У ПЕТИ ДАН: Пре непуне две године, Србија је тражила овог младића из Крушевца

Foto:FB

Nestanak Alekse S. prijavljen je policiji u Kruševcu 28. decembra 2021. godine. Beogradska policija je potvrdila da je mladić nađen 9. februara naredne godine. U izjavi datoj kruševačkoj policiji, mladić je, prema saznanjima „Novosti“,tada ispričao da se javio po odlasku, kao i da nije nestao, već da je želeo da nastavi samostalan život.

Vesti nije pratio. Njegovo dovođenje pod rotacijom u kruševačku policiju i interesovanje medija su ga zatekli.

- Šetao sam normalno u Beogradu, ulazio sam u prodavnice, pre tri dana sam se vakcinisao protiv kovida 19 - rekao je, između ostalog, Kruševljanin, dodajući da ima planove vezane za rad u Kanadi, kao i da je poneo i pasoš, zajedno sa svim drugim ličnim dokumentima.

Da potraga dobije srećan kraj svi se nadaju i u slučaju Dimitrija Ivanovića, čiji nestanak, ipak, prate drugačije okolnosti. Kako su „Novosti“ ranije objavile, mladić je poslednji put viđen kako napušta hotelski smeštaj, u papučama, sa sobom je imao pasoš, dok je mobilni telefon ostavio u sobi.

- Sa drugovima je došao u Berlin pre desetak dana, ima iskustva sa putovanjima, inteligentan je, savršeno govori i engleski jezik - ispričala je „Novostima“ zabrinuta majka Biljana Marinković.

Foto:Fenix.de

Foto:FB

Apel-Dimitrije Ivanović 

Nestanak Dimitrija policiji u Berlinu prijavljen je 29. jula, a dan kasnije,formalno, i kruševačkoj policiji. Brojni korisnici društvenih mreža, prijatelji, diplomatska predstavništva uključili su se u potragu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave