NAJDUŽE SE ČEKA NA OVOM GRANIČNOM PRELAZU: Vozila stoje, formirala se duga kolona

Tanjug

16. 07. 2023. u 07:42

PUTNIČKA vozila se jutros na izlazu iz zemlje na graničnom prelazu Gradina prema Bugarskoj zadržavaju dva sata, saopštio je Auto-moto savez Srbije.

НАЈДУЖЕ СЕ ЧЕКА НА ОВОМ ГРАНИЧНОМ ПРЕЛАЗУ: Возила стоје, формирала се дуга колона

Foto: Printscreen/AMSS kamere

Prema podacima Uprave granične policije, na Preševu na izlazu iz zemlje automobili i autobusi čekaju 40 minuta, a na Horgošu na ulazu 45 minuta.

Teretna vozila na izlasku iz zemlje na Horgošu i Batrovcima čekaju po dva sata.  

BONUS VIDEO: MUNjE PARALE NEBO IZNAD VRŠCA - Nije se čula grmljavina - nesvakidašnji prizor u Srbiji

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)