ULICE POPLAVLJENE, A KIŠA NE PRESTAJE: Saobraćaj paralisan, snažno nevreme pogodilo Smederevo, Veliku Planu i Vrelo kod Uba (VIDEO)

Novosti Onlajn

10. 06. 2023. u 19:47

JAKO nevreme sa grmljavinom i kišom pogodilo je ovog prepodneva razne delove Srbije, a između ostalog i Smederevo, gde su se zbog obilnih padavina ulice pretvorile u reke.

УЛИЦЕ ПОПЛАВЉЕНЕ, А КИША НЕ ПРЕСТАЈЕ: Саобраћај паралисан, снажно невреме погодило Смедерево, Велику Плану и Врело код Уба (ВИДЕО)

Foto: P. Milošević

U kratkom vremenskom intervalu, crni oblaci nadvili su se nad ovim gradom, a velika količina kiše koja je pala, izazvala je poplave.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

Kako se vidi na snimku objavljenom na instagram profilu "192_rs", automobili se otežano kreću ulicom zbog velike količine vode, a kiša neumorno i dalje pada.

Kolaps i kod Uba

Ništa bolja situacija nije ni u Vrelu kod Uba. Intenzivne padavine paralisale su saobraćaj, a sva vozila su zaustavljena.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

Još jedno gradsko naselje u Srbiji je ovog popodneva na udaru, a to je Velika Plana. Putevi su gotovo neprohodni, a vodena bujica nosi sve pred sobom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

Promenljivo oblačno i nestabilno

Podsećamo, meteorolozi su ranije najavili da će u Srbiji danas biti promenljivo oblačno i nestabilno, mestimično sa kišom, pljuskovima i grmljavinom, češćim posle podne i uveče, a koji će lokalno biti obilniji uz kratkotrajnu pojavu sugradice i grada.

BONUS VIDEO: KATASTROFA IZ VAZDUHA - Snimci iz drona prikazuju razmere poplava u Italiji

(Blic)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

ZEMLJOTRES KOD NIKŠIĆA: Žarište locirano na dubini od 12 kilometara