CELA ULICA POD VODOM: Potop u Novom Sadu, automobili zaglavljeni zbog bujice (VIDEO)

Novosti online

27. 05. 2023. u 16:01

U NASELjU Čerević, nadomak Novog Sada, zbog jake i obilne kiše je poplavljena cela ulica.

ЦЕЛА УЛИЦА ПОД ВОДОМ: Потоп у Новом Саду, аутомобили заглављени због бујице (ВИДЕО)

Foto: Instagram/192_rs

Na snimku koji je objavljen na Instagram stranici 192.rs se vidi da je količina vode koja je pala tolika da automobili ne mogu da se kreću. Jedan automobil je ostao i zaglavljen u vodi.

Bujica vode ide niz ulicu, a kiša i dalje pada.

Jako nevreme pogodilo je prethodnih dana više gradova u Srbiji, a prema najavi Republičkog hidrometeorološkog zavoda, takvo vreme će se nastaviti do 2. juna.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

Snažna grmljavinska oluja formirala se nedaleko od Novog Sada, a sa sobom je donela snažno grmljavinsko nevreme širem području Futoga.

Nevreme je već stiglo do delova Fruške gore i Srema, pa su tako već obilni pljuskovi u Surčinu i Sremskoj mitrovici, praćeni jakim gomovima. Moguće je da će da dođe i do pojave grada.

U većem delu Srbije danas je na snazi narandžasti meteoalarm za pljuskove i grmljavinu.

Narandžasti meteoalarm sa grmljavinom na snazi je u Banatu i Bačkoj, dok je žuti meteoalarm za grmljavinu u Sremu, Pomoravlju i Istočkoj Srbiji. Kada je u pitanju kiša, narandžasti meteoalarm na snazi je u Sremu, Beogradu, Zapadnoj Srbiji, Šumadiji, Pomoravlju, Istočnoj Srbiji i Jugozapadnoj Srbiji.

BONUS VIDEO: DRAMATIČAN SNIMAK SPASAVANjA ŽENE NA DIVČIBARAMA - Izvlačili je 7 sati nakon što je pala u kanjon

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu