GAŠIĆ O MASAKRU NA VRAČARU: "Video-nadzor je radio i uzet je kao dokazni materijal"

Novosti online

19. 05. 2023. u 14:00

MINISTAR unutrašnjih poslova Bratislav Gašić govorio je u parlamentu o nasilju u OŠ "Vladislav Ribinikar" na Vračaru, rekavši da se ništa ne krije o tom slučaju.

ГАШИЋ О МАСАКРУ НА ВРАЧАРУ: Видео-надзор је радио и узет је као доказни материјал

Foto: MUP

Deo opozicije je zatražio da se Gašiću izglasa nepoverenje, a on je odgovorio da mu je jasno da oni to ne žele zbog njega, već zbog predsednika i stranke kojoj pripada.

On je poručio da želi da objasni sve neistine koje opozicija iznosi zbog časnih i poštenih policajaca koji preduzimaju sve mere u cilju povećanja bezbednosti dece.

Gašić je kazao da je pripadnik školskog obezbeđenja ubijen istog trenutka kada je kročio na vrata škole, kao i da je školski policajac uradio sve po proceduri.

- Video-nadzor je radio, bio je u upotrebi i izuzet je kao dokazni materijal. Ko je pozvao policiju? Pozvala je pomoćnik direktora škole. Da li je zvao ubica? Jeste, i on je zvao. Da li je policija stigla posle 10 minuta, da, stigla je, ali ja ne mogu da iznosim detalje koji jesu jako bitni za komplentu istragu - rekao je Gašić.

(Telegraf)

BONUS VIDEO: Nastavlja se suđenje Goranu Džoniću

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

KO JE ROBERT FICO: Čovek koji prkosi NATO-u i neće da prizna tzv. Kosovo