PREDSEDNIK VUČIĆ OBJAVIO POBEDNIČKU FOTOGRAFIJU ZA OVU NEDELJU: Dom vas zagrli i zamiriše juče, rascveta se danas i nasmeši sutra (FOTO)

Novosti online

15. 04. 2023. u 09:15

PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić objavio je na Instagramu pobedničku fotografiju za ovu nedelju, u okviru konkursa Najlepše domaćinstvo Srbije.

ПРЕДСЕДНИК ВУЧИЋ ОБЈАВИО ПОБЕДНИЧКУ ФОТОГРАФИЈУ ЗА ОВУ НЕДЕЉУ: Дом вас загрли и замирише јуче, расцвета се данас и насмеши сутра (ФОТО)

Foto: Printskrin Instagram/buducnostsrbijeav

 - Za praznike kao da svi putevi vode kući, svojima i svome. Naša domaćinstva tada, više nego ikada, ponosna i uparađena, otvaraju svoje kapije i postaju mesta okupljanja, porodične ljubavi i proslave života. I taman kada pomislite da ste prerasli neke ljuljaške u dvorištima i krevete po sobama iz mladosti, dom vas zagrli i zamiriše juče, rascveta se danas i nasmeši sutra.


U ”Najlepšem domaćinstvu Srbije” sutrašnji Praznik nad praznicima dočekujemo sa našim najmlađim i najslađim domaćinima Ristanovićima - Dimitrijem, Georgijem i Nestorom, uz želju da i vaši domovi budu ispunjeni nadom, radošću i ljubavlju jednih prema drugima, svom ognjištu i našoj najlepšoj Srbiji - napisao je Vučić na Instagramu "budućnostsrbijeav".

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dve zvezde – jedno spektakularno veče!  Da zagreje i preokrene budućnost

Dve zvezde – jedno spektakularno veče! Da zagreje i preokrene budućnost

Reflektori srpske prestonice sinoć su bili upereni u dve zvezde - legendarnog Zdravka Čolića i zaista jedinstvenu, potpuno novu zvezdu među uređajima za zagrevanje duvana - Ploom! U prepunoj hali 5 Beogradskog sajma, pred više od 1.500 ljudi i uz dobro poznate hitove kao što su "Ti si mi u krvi", "Čija je ono zvezda“ i "Tebe čuvam za kraj", JTI, prva i jedna od najvećih japanskih investicija i cigaretna kopanija broj jedan u Srbiji, lansirala je Ploom X Advanced - najsavremeniji uređaj za zagrevanje duvana sa inovativnom i jedinstvenom HeatFlow tehnologijom usavršenom u Japanu.

10. 05. 2024. u 16:45

Komentari (233)

NOVAK ĐOKOVIĆ TAJNO U URGENTNOM CENTRU: Ovo su rezultati pregleda posle udarca flašom u glavu!