MALI ČESTITAO VASKRS: Praznik provedite u dobrom zdravlju i sreći, ispunjeni mirom i spokojem

Tanjug

14. 04. 2023. u 11:10

MINISTAR finansija Siniša Mali čestitao je danas Vaskrs patrijarhu Porfiriju, sveštenstvu, monaštvu i svim vernicima koji taj praznik obeležavaju po julijanskom kalendaru.

МАЛИ ЧЕСТИТАО ВАСКРС: Празник проведите у добром здрављу и срећи, испуњени миром и спокојем

FOTO: Tanjug/AP

On je u čestitki poželeo svima da praznik koji simbolizuje pobedu života provedu u dobrom zdravlju i sreći, ispunjeni mirom i spokojem, navodi se u saopštenju Ministarstva.

- Vaskrs je vreme da se posvetimo bližnjima, ali i da pokažemo humanost, poštovanje, toleranciju i razumevanje prema svima koji su drugačiji i različiti. To je prilika da se podsetimo na hrišćanske vrednosti i ispunimo naša srca ljubavlju, dobrotom, praštanjem. Neka nas praznik nad praznicima nadahne mudrošću i ojača duh bliskosti i jedinstva kako bismo se lakše i bolje izborili sa svim izazovima i nedaćama pred kojima se nalazi naša zemlja i čitav svet - poručio je Mali.

Kako je dodao jedino zajedno, složni, negujući ljubav i gledajući unapred, možemo doprineti napretku i prosperitetu Srbije, a sve za dobrobit srpskog naroda.

- Hristos vaskrse – Vaistinu vaskrse! - napisao je Mali u čestitki.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

KO JE ROBERT FICO: Čovek koji prkosi NATO-u i neće da prizna tzv. Kosovo