VREMENSKA PROGNOZA ZA UTORAK, 14. MART: Pretežno sunčano i toplije

Novosti online

14. 03. 2023. u 01:00

VREME će u utorak biti pretežno sunčano i toplije, saopštio je RHMZ. Kasno posle podne stiže naoblačenje sa zapada, a uveče i tokom noći ka sredi na severu, zapadu i jugozapadu sa kišom.

ВРЕМЕНСКА ПРОГНОЗА ЗА УТОРАК, 14. МАРТ: Претежно сунчано и топлије

Foto: D. Balšić

Vetar umeren i jak, na jugu Banata i olujni, južni i jugoistočni, jutarnja temperatura od minus jedan do devet stepeni, najviša dnevna od 15 u Negotinskoj Krajini do 23 stepena na zapadu.

Vreme u Beogradu

U Beogradu će biti pretežno sunčano i toplije, duvaće umeren i jak, jugoistočni vetar, a temperature će biti jutarnja od sedam do devet, najviša dnevna oko 20 stepeni.

Izgledi vremena za naredne dane

Kako se navodi, u sredu će vreme biti oblačno i hladnije sa kišom i lokalnim pljuskovima koji će ponegde biti praćeni i grmljavinom uz skretanje vetra na umeren i jak severozapadni uz osetni pad temperature.

Na planinama će padati sneg, a kasnije posle podne i uveče kiša će preći u sneg ponegde i u nižim predelima centralne i južne Srbije, dok se na severu očekuje prestanak padavina.

U četvrtak hladno, ponegde sa slabim prizemnim mrazem, tokom dana u većem delu suvo uz postepeno smanjenje oblačnosti, a samo na jugu i istoku još ujutru i pre podne mestimično sa slabim snegom.

Od petka vreme će biti pretežno sunčano i ponovo toplije.

BONUS VIDEO: POGLEDAJTE KAKO SE "DEMOKRATSKA EVROPA" ODNOSI PREMA LjUDIMA - Uznemirujući snimak širi se mrežama

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ODBIO JE NAS! IGRA ZA NJIH! Hrvate baš pogodio spisak Srbije za EURO 2024, jedan igrač im je trn u oku