TAJ DEO JE BUKVALNO CRNA RUPA: Ovo je trenutni pravac potrage za nestalim ocem i ćerkom (6) - policija ulaže maksimalne napore da ih nađe

Z.U.

16. 02. 2023. u 15:07

KAKO "Novosti" saznaju policija se uputila ka vodopadu Lisine gde jedan deo nije pokriven mobilnom mrežom kako bi istražili taj deo pod sumnjom da su tu mogli da zalutaju Dragan Daničić i njegova ćerkica Milica (6) čiji je nestanak prijavljen noćas posle ponoći.

ТАЈ ДЕО ЈЕ БУКВАЛНО ЦРНА РУПА: Ово је тренутни правац потраге за несталим оцем и ћерком (6) - полиција улаже максималне напоре да их нађе

Foto: Privatna arhiva

- Ima jedan deo gde su apartmani, a koji nisu pokriveni mobilnom telefonijom. Bukvalno crna rupa. To je trenutno pravac potrage i policija pokušava na sve načine da ih locira - kaže za "Novosti" izvor iz istrage. 

Lokalni meštani ispričali su nam da je deo kod izletišta gde se nalazi vodopad trenutno pod snegom.

- Kamere su ih snimile kako ulaze u izletište Lisine i odlaze ka planini Beljanici. Možda su zalutali na tom putu. Možda su se i zaglavili, jer je tamo sada sneg, a i blato - kažu lokalni stanovnici za "Novosti".

Podsetimo, Dragan je sa ćerkicom Milicom juče krenuo iz Beograda u Zrenjanin gde je trebalo da stigne oko 19 časova.

- Krenuo je da mi doveze ćerkicu u Zaječar. Trebalo je da stignu predveče, ali se nisu javili. On je nedostupan. Ne znam šta se desilo, niti bilo šta više. Molim sve koji mogu da pomognu da ih što pre nađemo - izjavila je Marija, majka devojčice, i apeluje na sve krenu u potragu za plavo-sivim džipom marke "Hyundai" na putu Beograd - Zaječar.

Prema rečima Draganove devojke, Jovane Jelenković, postoji mogućnost da su krenuli u neki obilazak usput, ali da su možda ostali zaglavljeni. Apeluje na sve da ukoliko poznaju nepristupačne terene u tom predelu, krene u potragu za plavo-sivim džipom marke "Hyundai".

- Imali su u planu da posete nešto usput, neke vodopade ne znam ni ja. Trebalo je oko 7 da stigne u Zaječar da ostavi dete majci, ali je on od 17h nedostupan. Nestanak je prijavljen policiji - ispričala je Jovana Jelenković, Draganova devojka.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NJEGOVA SMRT SLOMILA GLUMCA: U suzama svaki dan, plače od maja - pokazao kako na mobilnom čuva njegovu sliku (VIDEO)