"UZMI RAČUN I POBEDI": Održano treće izvlačenje nagradne igre, dva stana imaju nove vlasnike

Novosti online

11. 02. 2023. u 18:13

ODRŽANO je treće izvlačenje tekućeg ciklusa nagradne igre "Uzmi račun i pobedi". Još dva stana u beogradskom naselju "Zemunske kapije" dobiće nove vlasnike. Vlasnik prvog stana je Kristijan Čudar, dok je drugi otišao u ruke Mine Luković.

УЗМИ РАЧУН И ПОБЕДИ: Одржано треће извлачење наградне игре, два стана имају нове власнике

Foto: Printskrin

U drugom krugu izvlačenja, među 75 potencijalnih dobitnika, najsretnija je bila Mina Luković. Dobitni račun je iz Beograda.

Foto: Printskrin

Nakon prvog kruga izvlačenja izvučen je potencijalni dobitnik dvosobnog stana Kristijan Čudar, iz Pančeva, sa dobitinim kodom AA797144.

Foto: Printskrin

Ovo je treće od ukupno pet izvlačenja u ovom ciklusu, a na jesen nas očekuje novi ciklus.

Za razliku od prethodnih ciklusa, sada građani račune ne šalju u kovertama, već je ceo proces digitalizovan. Računi se šalju preko aplikacije na mobilnom telefonu.

Podsetimo, pravo učešća u izvlačenju ima svaki fiskalni računi unet do 12 časova na dan izvlačenja. Oni računi koji budu registrovani nakon toga ili koji ne budu izvučeni u emisiji imaju pravo učešća u svakom narednom izvlačenju. Takođe, svi računi koji ne budu dobitni u ovom krugu nagradne igre biće u konkurenciji za nagrade u drugom krugu nagradne igre tokom 2023. godine.

Podsećamo, u prvom izvlačenju računa dodeljena su dva stana u Beogradu u "Zemunskim kapijama". Jednoiposoban stan dobio je Vladan Petrović, a dvosoban stan dobila je Malina Radisavljević.

U drugom izvlačenju srećne dobitnice stanova u istom naselju su Dragana Slamarski i Senka Jovanović.

Svake subote izvlače se dobitnici dva stana u Beogradu, a u ovom ciklusu očekuje nas pet izvlačenja. Ukupni nagradni fond vredan je 1,7 miliona evra.

Pravila učešća u nagradnoj igri

Pravo na učešće u ovoj nagradnoj igri imaju svi punoletni građani Republike Srbije, a za učestvovanje je neophodno imati instaliranu aplikaciju "Uzmi račun i pobedi" na mobilnom telefonu.

Na aplikaciji "Uzmi račun i pobedi" preko jednog uređaja mogu se napraviti najviše pet različitih naloga, sa pet imena i brojeva telefona. To je omogućeno sa ciljem da mladi mogu da prijave starije koji nemaju odgovarajuće mobilne telefone, a sve kako niko ne bi bio diskriminisan.

Pravo učešća svakom izvlačenju imaće fiskalni računi uneti do 12 časova na dan izvlačenja.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SLAVIMO VELIKU SREDU: Šta ne sme da se radi i KO DANAS FARBA jaja