GUŽVE U SAOBRAĆAJU I DALJE TRAJU: Od Batrovaca do Šida kolona pet kilometara, čekanja i na "Milošu Velikom"

Novosti online

08. 01. 2023. u 14:12

AUTO-PUT E-70, od graničnog prelaza Batrovci do naplatne stanice Šid, u smeru Beograd – Batrovci, formirana kolona vozila u sve tri saobraćajne trake u dužini od 5 kilometara zbog zadržavanja putničkih i teretnih motornih vozila, piše u saopštenju JP Putevi Srbije.

ГУЖВЕ У САОБРАЋАЈУ И ДАЉЕ ТРАЈУ: Од Батроваца до Шида колона пет километара, чекања и на Милошу Великом

Foto: Printskrin/Telegraf

Alternativni pravac je petlja Adaševci ( naplatna stanica Adaševci) i granični prelaz Šid-Tovarnik.

Auto-put Miloš Veliki, petlja Ljig – petlja Takovo, 6km od petlje Ljig, u smeru ka Čačku - normalizovan saobraćaj nakon saobraćajne nezgode.

Savetuju se svi učesnici u saobraćaju, zbog svoje bezbednosti i bezbednosti drugih učesnika u saobraćaju, poštuju saobraćajne propise i prilagode brzinu kretanja uslovima na putu.

- U skladu sa Zakonom o putevima, Javno preduzeće „Putevi Srbije", kao upravljač državnih puteva dužno je da obaveštava javnost i korisnike državnih puteva o stanju i prohodnosti tih puteva preko sredstava javnog informisanja. U skladu sa tim, molimo Vas da prilikom objavljivanja - sadržaja iz ovih servisnih informacija, kao izvor navedete Javno preduzeće „Putevi Srbije" - piše u saopštenju.

BONUS VIDEO: DALIBOR JEVTIĆ ZA "NOVOSTI": Bez obzira na sve, neće da nas uplaše

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)

NIKOLIĆ O NADIMKU ŽIKA SELJAK: Hteli su da me ponize - viknu iz besnog auta: Gde si seljak! Podmetanje, to me je motivisalo