TIMOVI ZA SPASAVNJE U PRIPRAVNOSTI: Poplave prete mnogim područjima zbog najavljenih padavina

Novosti online

17. 12. 2022. u 13:17

POVODOM najavljenih većih padavina od strane RHMZ-a koje u narednih 48 časova mogu prouzrokovati porast vodostaja reka, pripadnici Sektora za vanredne situacije MUP-a stavili su u pripravnost timove za spasavanje i rad na vodi i vrše neprestani obilazak terena kao i građana na potencijalno kritičnim tačkama.

ТИМОВИ ЗА СПАСАВЊЕ У ПРИПРАВНОСТИ: Поплаве прете многим подручјима због најављених падавина

G.Šljivić

Pripadnici Odeljenja za vanredne situacije u Kraljevu vrše obilazak terena u Kraljevu, kod Ušća i u Raški, gde za sada nema ugroženog stanovništva ni objekata. 

Pripadnici Odeljenja za vanredne situacije u Prijepolju u mestima Brodarevo, Ivanje i Zalug kod Prijepolja obilaze teren, meštane i prate situaciju za slučaj potrebe evakuacije lica.

Na terenu su i pripadnici Odeljenja za vanredne situacije u Šapcu i to u Ljuboviji, Malom Zvorniku, Loznici, Bogatiću, kao i u Šapcu, Krupnju, Koceljevi i Vladimircima.

Sektor za vanredne situacije je juče uputio upozorenje gradskim i opštinskim štabovima za preduzimanje svih operativnih i preventivnih mera u cilju sprečavanja i ublažavanja posledica potencijalnih poplava u cilju bezbednosti građana Republike Srbije, njihove imovine i materijalnih  dobara.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

KO JE ROBERT FICO: Čovek koji prkosi NATO-u i neće da prizna tzv. Kosovo