DIREKTOR Tehničke škole u Trsteniku Milan Glidžić doneo je odluku o isključenju dvojice đaka M. M. (18) i N. Ž (17) nakon incidenta koji se dogodio u ovoj školi 9. novembra, saznaju „Novosti”.

Komentari (5)

Nikola

30.11.2022. 08:55

Isključenje za njih praktično nije nikakva kazna. Oni će se upisati u drugu školu i samo promeniti sredinu! Adekvatna kazna bi bila zabrana školovanja u trajanju od godinu dana!

Dragan

30.11.2022. 09:30

Mislim da nije dobro, što/ako, se treći učenik, takođe vinovnik spornog događaja, "izvukao" tj nije dobio istu meru. Postupak (disciplinski/vaspitni) dok je u toku, ne bi trebao dozvoliti bilo koje radnje a da se tiču tog učenika (npr ispis iz škole). ovako se on "izvukao"

Milan Stevanovic

30.11.2022. 10:56

Veliko bravo za direktora i nastavnicko vece! Tako se pravilno postupa sa kriminalcima, kojima i nije mesto u skoli sa normalnom decom. Sada jos i pravosudni organi da odrade svoj posao i posalju ih par godina na robiju, za primer ostalim koji imaju kriminalne gene nasledjene od svojih roditelja.

smilja smiljanic

30.11.2022. 12:50

Trebalo bi sada da ministar prosvete Ruzic kazni direktora , celo nastavno vece i profesorku engleskog jezika zbog : nedostatka autoriteta profesor(ke)a , neuspeha odrzavanja discipline na casu , pretvaranja srpskog skolstva u rijaliti i odvratnog , primitivnog revansizma prema maloletnim ucenicima. Roditelji obavezno da tuze skolu i sve "profesore" osvetnike !