POSLEDNjA nezvanična informacija iz izvora bliskih Tehničkoj školi u Trsteniku, koju su “Novosti” prve objavile, da roditelj jednog od učenika, vinovnika incidenta razmišlja da tuži školu, bio bi četvrti pokušaj miniranja vaspitno-disciplinskog postupka.

Jordan

25.11.2022. 02:56

Meni je očigledno da je djak koji je izvukao stolicu profesorki "mentalne probleme" nasledio od oca!? Ne mogu da verujem da je otac toliko bez skrupula i da pokušava da dete ostane u toj Školi. Umesto da se izvinio profesorki, on koristi advokate da dokaže da će izbacivanje iz Škole deteta biti protivzakonito. Pa, to dete i da ostane u Školi - nikad je neće završiti, jer sa "psihičkim problemima" za to nema šanse. Može "kupiti" diplomu u drugoj školi, bolje da za to da pare, nego što ih daje advokatima!?

raca

25.11.2022. 07:20

Pa nikakvo čudo što mu sin to radi a radiće i u buduće kad mu otac takav .Umesto da ga je naučio pameti vaspitnom merom roditelja / predmetom zvanim motka / on mu povladjuje tuženjem škole a samim tim je i profesorka kriva . E moj oco , da je tebe tvoj tuko i ti svog danas bi sve bilo OK, SRAM TE BILO , šta da je nečije dete tvojoj ženi izmaklo stolicu

Simon

26.11.2022. 09:35

Škola treba da tuži roditelje ovih nakaza a ne da oni tuže školu....glavački napolje iz škole i nedozvoliti nigde ponovni upis tih huligana.