UČENIKA šestog razreda škole Branko Radičević u Vladičinom Hanu na velikom odmoru zlostavljala su dva dečaka i tri devojčice, hvatali su ga za vrat, skidali mu pantalone i terali ga da peva, dok mu devojčice nisu davale da izađe iz učionice.

buki

18.11.2022. 10:14

Da je kažnjen prvi, možda se ovaj treći ne bi ni dogodio. Ovako, biće i četvrti, peti.... Oduvek su deca radila sve ono što im je dozvoljeno, samo što se pre uvođenja EU demokratije znao red i vladala je disciplina koja je lako izlazila na kraj sa huliganima, tako da ih skoro nije ni bilo. Tu i tamo poneki iskoči iz normalnog ponašanja, ali se brzo dovede u red, jer od njega vaspitači naprave budalu kojoj se više ne isplati da se eksponira na taj način. Ako ne batalimo EU vrednosti i ne vratimo se tradiciji - odosmo u PM.

Goran

18.11.2022. 15:09

Ma isterati iz skole svih petoro i vise nigde da ne uce skolu vec vanredno da polazu i kazna za roditelje sramota ma samo batine tu pomazu

Radiša

29.11.2022. 22:14

Obrazovanje ne treba da bude obavezno. Nasilnike izbaciti iz škole i zabraniti im školovanje u zemlji kao i priznavanje diploma iz inostranstva. Srbiji je potrebna i nekvalifikovana radna snaga kako u građevini i na poljoprivredi tako i u drugim delatnostima.