SNIMAK NASILJA IZ ŠKOLE U TRSTENIKU: Đaci izvukli stolicu nastavnici - nesrećna žena završila na podu (VIDEO)

Novosti Onlajn

16. 11. 2022. u 21:40

NEZAPAMĆENI skandal dogodio se u Tehničkoj školi u Trsteniku.

СНИМАК НАСИЉА ИЗ ШКОЛЕ У ТРСТЕНИКУ: Ђаци извукли столицу наставници - несрећна жена завршила на поду (ВИДЕО)

Foto: Printskrin

Naime, kako se vidi na video snimku, učenici su za vreme časa dok su razgovarali sa profesorkom, izvukli stolicu na kojoj je sedela, pa je nesrećna žena završila na podu učionice. Profesorka im je najpre rekla da je nekulturno stajati nekome iza leđa, nakon čega joj je dan đak izvukao stolicu, a potom su počeli da se smeju.

Sve je mobilnim snimao drugi učenik, a treći je objavio na mrežama.

Vaspitno-disciplinski postupak pokrenut je protiv tri đaka ove škole.

(Blic)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (50)

Donorstvo je herojstvo