MALOLETNI SRBI NA METI ALBANACA: Incident u Bujanovcu - Snimali decu, pa pretili da će video da objave na društvenim mrežama

J. S.

07. 11. 2022. u 10:25

KAKO "Novosti" saznaju, nedavno je policiji prijavljen neobičan slučaj, da su se dvojica maloletnika srpske nacionalnosti iz sela Levosoje našla na meti četiri Albanaca koji su ih presreli u centru Bujanovca, snimali ih i pretili da će snimke objaviti na društvenoj mreži Tik-tok.

МАЛОЛЕТНИ СРБИ НА МЕТИ АЛБАНАЦА: Инцидент у Бујановцу - Снимали децу, па претили да ће видео да објаве на друштвеним мрежама

Foto: J. Stojković

Sve se desilo 3. novembra oko 14 sati u samom centru Bujanovca, kada su dvojicu Srba presrela četiri N. N. maloletnika albanske nacionalnosti i obratili im se rečima „Odakle ste, šta tražite u Bujanovcu“, zatim „Kosovo li je Srbija“ i sve vreme ih snimali.

Nije bilo fizičkog kontakta niti druge vrste maltretiranja. Roditelji dečaka iz Levosoja su slučaj prijavili policiji i deca su saslušana i ispričala šta se dogodilo, o čemu je sačinjena službena beleška.

Ubrzo su identifikovana prijavljena deca albanske nacionalnosti. O slučaju je obavešteno tužilaštvo i Centar za socijalni rad.

Po nalogu tužilaštva u cilju prikupljanja dodatnih informacija biće izvršen uvid u sigurnosne kamere.

BONUS - NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI


 


 


 


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

ISPOVEST RODITELJA UBIJENE ANGELINE AĆIMOVIĆ: Godinu dana od masakra u Ribnikaru (VIDEO)