ZANIMLjIVO i iznenađujuće, isti policajac koji je prošle godine na Gazimestanu, na Vidovdan hapsio Ristu Jovanovića iz Podgorice i ove godine uhapsio je moje dete.

Komentari (3)

Milos

12.09.2022. 09:52

Ради се о друштву на јако ниском степену развоја. Култура и образовање су им катастрофа. Од образованих има нешто од старије генерације које је школовала СР Србија у оно време (да, имали су у Србији као избеглице из Албаније школовање на матерњем језику). Пошто су племенски устројени појединац не сме да штрчи макар био и образован. Јако, јако примитивно друштво и нисам сигуран да они разумеју тренутне цивилизацијске норме, законе и стандарде. Жао ми је шта се дешава Николи и Ристу, али од свих нас је Запад направио шиптарске "таоце" и тако нам ставио букагије.

rasko

12.09.2022. 10:43

ko su , imenom i prezimenom ti policajci koji su uhapsili i koji su svedocili na sudjenju? ko su sudije i ostali u udruzenom zlocinackom projektu proganjanja Srba na privremeno okupiranim teritoririjama Kosova i Metohije ?

Komsija

12.09.2022. 14:49

Da Srbija ima drzavu kao sto je nema, ona bi zastitila svoje gradjane, makar bi javno objavila imena tih policajaca, sudija, tuzilaca, i podigla krivicne prijave. Ili, ne daj boze, postupila po principou reciprociteta. Ali, Srbija samo lije krokodilske suze.