BOŽANA R. (84) iz Severne Mitrovice oporavlja se na odeljenju intenzivne nege u bolnici u Severnoj Mitrovici, nakon što su je brutalno pretukla dvojica maskiranih napadača koji su pokušali da je opljačkaju.

Pravda

27.08.2022. 15:01

Samo treba od EU i NATO pakta zatražiti garanciju bezbednosti za svaku osobu na KiM i uredno im podnositi prijave o svakom incidentu. Moraju preuzeti odgovornost za postupke svojih štićenika.

Neko

27.08.2022. 15:18

Samo se vi silite! Sto više zla napravite to ćete gore platiti kad naša noga kroči ponovo na Kosovo! Onda nećemo imati sažaljenja na nikoga od vas Šiptara!!!

Deja

27.08.2022. 15:51

Jasno je kao dan da albanski ekstremisti dolaze samo u gde si Srbi da pljackaju.jer im je dozvoljeno od kurtija i ekipa.ovo nije samo pljacka,i da je moglo svakom da se desi,nego dole na kosovu samo Srbima moze ovako nesto ds se desava!i glavno pitanje je dokle?da li smo svesni da im je to jedini cilj: da nas istrebe skroz dole.i naravno,za ovu jadnu baku nece niko odg,niti ce se pocinioci naci,jer ih je kurti i poslao,i njegovi pajtosi!Narode Srbije,shvatite da bez rata ovo ne moze.silom su nam okupirali albanski teroristi uz pomoc natoa i amerike!ratom samo i mozemo vratiti i nikako drugacije,jer siptari su teroristi,a sa njima nema pregovora!sta onaj narod vise trpi dole,i dokle misle nzm,ali znam da sva ova diplomatija oko kosova je uzsludna,jer oni imaju samo jedan cilj,a to je da nam skroz otmu okupiranu teritoriju i da Srbina prizna kosovo.sve sa njima sto se prica i potpisuje su samo mrtva slpva na papiru.pa pobogu,zar teroristi pregovaraju?!svi nas lazu i sve nas lazu.neko da se prebrojimo,pa da krenmo da oslobodimo okupiranu teritoriju,pa neka ih brane 2 natoa,do kraja,do koske!

Dr

27.08.2022. 22:11

Uvek sam se pitao: zašto ljudi tamo to trpe? Borim se sa dve misli - odgovora. 1. Plaćeni su da ostanu tamo i ne smeju da se sele (plaćeni su im računi, život, šta god, pa su se zadužili) 2. Stvarno ne žele da odu jer neće. Ne znam. Ne može mi sada niko reći da će sin ili unuk ove bake reći "ma nema veze, ovo je naše ognjište po cenu života". Nema logike.

Ciancarlo

27.08.2022. 23:55

Ulica gde zive iskljucivo Srbi i gde Abanci za zivu glavu ne smeju doci i proci pa jos da niko ne cuje vrisak i rqzbijanje vrata je zabrinjavajuce jer onda mogu svuda da vrsljaju i kradu.