GUŽVE NA GRANIČNIM PRELAZIMA: Na Preševu čekanje sat i po, na Batrovcima 60 minuta

Tanjug

24. 08. 2022. u 18:21

PREMA informacijama Uprave granične policije u 17 i 15 časova na graničnom prelazu Horgoš, na izlazu iz zemlje zadržavanje za teretna motorna vozila je 360 minuta, a za putnička motorna vozila 90 minuta.

ГУЖВЕ НА ГРАНИЧНИМ ПРЕЛАЗИМА: На Прешеву чекање сат и по, на Батровцима 60 минута

Foto: J.S.

Na graničnom prelazu Kelebija, na izlazu, zadržavanje za putnička motorna vozila je 60 minuta, na Gradini, na ulazu 40 minuta, a na prelazu Preševo, na ulazu, zadržavanje za putnička motorna vozila je 90 minuta, a za autobuse 60 minuta.


Na graničnom prelazu Jabuka, na ulazu, zadržavanje za sva vozila je 40 minuta, na Batrovci, na izlazu, zadržavanje za putnička vozila je 60 minuta, a za teretna 180 minuta.

Na graničnom prelazu Šid, na izlazu, teretna vozila čekaju 180 minuta, a na prelazu Sremska Rača, na izlazu 60 minuta.

Putevi Srbije upozoravaju vozače na izmene u režimu saobraćaja na pojedinim deonicama, pa tako na petlji Ruma u oba smera zbog radova na izgradnji mosta u okviru prve faze radova na izgradnji budućeg auto-putu za saobraćaj su zatvorene preticajne trake, a saobraćaj se odvija voznim trakama do 31. avgusta.

Na deonici petlja Pojate - petlja Paraćin, u smeru ka Beogradu odvijaju se radovi na pojačanom održavanju puta do 15. septembra zbog čega je zatvorena kolovozna traka u smeru ka Beogradu, a saobraćaj se odvija dvosmerno suprotnom kolovoznom trakom.

Zbog radova na popravci mosta preko Crnog Timoka do 1. septembra na deonici Selište - Bor saobraćaj se odvija jednom trakom, uz naizmenično propuštanje vozila.

Na deonici Knić - Mrčajevci do 15. septembra odvijaju se radovi na mostu preko Bresničkog potoka uz naizmenično propuštanje vozila.

Zbog radova na rekonstrukciji puta Bačka Palanka - Gložan do 30. novembra saobraćaj se odvija uz naizmenično propuštanje vozila po deonicama od po 500 metara.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

OTAC TADEJ: Zašto Bog nekome produži život, a nekome skrati