GUŽVE NA GRANIČNIM PRELAZIMA: Na Preševu čekanje sat i po, na Batrovcima 60 minuta

Tanjug

24. 08. 2022. u 18:21

PREMA informacijama Uprave granične policije u 17 i 15 časova na graničnom prelazu Horgoš, na izlazu iz zemlje zadržavanje za teretna motorna vozila je 360 minuta, a za putnička motorna vozila 90 minuta.

ГУЖВЕ НА ГРАНИЧНИМ ПРЕЛАЗИМА: На Прешеву чекање сат и по, на Батровцима 60 минута

Foto: J.S.

Na graničnom prelazu Kelebija, na izlazu, zadržavanje za putnička motorna vozila je 60 minuta, na Gradini, na ulazu 40 minuta, a na prelazu Preševo, na ulazu, zadržavanje za putnička motorna vozila je 90 minuta, a za autobuse 60 minuta.


Na graničnom prelazu Jabuka, na ulazu, zadržavanje za sva vozila je 40 minuta, na Batrovci, na izlazu, zadržavanje za putnička vozila je 60 minuta, a za teretna 180 minuta.

Na graničnom prelazu Šid, na izlazu, teretna vozila čekaju 180 minuta, a na prelazu Sremska Rača, na izlazu 60 minuta.

Putevi Srbije upozoravaju vozače na izmene u režimu saobraćaja na pojedinim deonicama, pa tako na petlji Ruma u oba smera zbog radova na izgradnji mosta u okviru prve faze radova na izgradnji budućeg auto-putu za saobraćaj su zatvorene preticajne trake, a saobraćaj se odvija voznim trakama do 31. avgusta.

Na deonici petlja Pojate - petlja Paraćin, u smeru ka Beogradu odvijaju se radovi na pojačanom održavanju puta do 15. septembra zbog čega je zatvorena kolovozna traka u smeru ka Beogradu, a saobraćaj se odvija dvosmerno suprotnom kolovoznom trakom.

Zbog radova na popravci mosta preko Crnog Timoka do 1. septembra na deonici Selište - Bor saobraćaj se odvija jednom trakom, uz naizmenično propuštanje vozila.

Na deonici Knić - Mrčajevci do 15. septembra odvijaju se radovi na mostu preko Bresničkog potoka uz naizmenično propuštanje vozila.

Zbog radova na rekonstrukciji puta Bačka Palanka - Gložan do 30. novembra saobraćaj se odvija uz naizmenično propuštanje vozila po deonicama od po 500 metara.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
POSLEDNJI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina

POSLEDNjI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina

Poslednjih godina često se susrećemo sa raznim pokušajima ljudi koji su pogođeni istorijskim tragedijama, ili koji imaju nameru da vode kampanju za tobože „humanitarne“ ciljeve, da tvrde da je njihovo pitanje ekvivalentno holokaustu, ili da je u stvari slučaj genocida, piše direktor Centra "Simon Vizental" dr Efraim Zurof za Jerusalem post.

17. 04. 2024. u 17:57

Komentari (0)

ARIJANA NE MOŽE DA DOĐE SEBI: Udovica Siniše Mihajlović teško podnosi novu tragediju