HAOS U EGIPTU SE NASTAVLJA: Pojavile se ogromne raže u plićaku, turisti u panici

Novosti online

04. 07. 2022. u 17:33

NAKON što je ajkula ubila dve žene koje su bile na letovanju u Egiptu, turisti masovno objavljuju snimke sa ove turističke destinacije na kojima se vidi da i druge morske životinje neretko zalutaju u plićak mora.

ХАОС У ЕГИПТУ СЕ НАСТАВЉА: Појавиле се огромне раже у плићаку, туристи у паници

Foto: Printskrin Egipat info

 Na Fejsbuk stranici "Egipat - info" pojavio se novi snimak na kom se vidi da su dve velike raže doplivale do plićaka. Ljudi su masovno bili preplašeni ovim prizorom, pa su panično zvali spasioce i istrčavali iz vode.

Međutim, pojašnjeno im je da je reč o bezopasnim ražama. Oni, ipak kažu da im nije svejedno da se kupaju.


- Kada pomislim da je samo nekoliko kilometara dalje žena iskasapljena, nije mi dobro. Još kada sam video ove ogromne raže u plićaju, oduzeo sam se od straha. Nije mi svejedno ni kada me u vodi lupi mala ribica, a kamoli da vidim ovoliku ražu. Nije uopšte važno da li je ona opasna ili ne - kaže Sefan Gajić koji se trenutno nalazi u Egiptu.

Navodno, mnogi Srbi masovno otkazuju letovanja na ovoj popularnoj turističkoj destinaciji. Oni ne žele da se kupaju sa strahom da li će stradati od ajkule ili ne. Ipak, ima i onih koji govore da je mnogo veća šansa da pogineš dok šetaš ulicom Beograda nego dok se kupaš u Crvenom moru.


- Pa pre ću poginuti na totoaru, od nekog automobila ili ako mi padne deo fasade na glavu nego od ajkule. Strašno je to što se dogodilo, ali se prevelika frka digla. Ovi slučajevi su baš retki - tvrdi Goran koji sada letuje sa porodicom u Egiptu.                                                                                                                                                                                   

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

UKRAJINA POVLAČI RADIKALNI POTEZ: Ovo mnogi nisu očekivali, čak su i Rusi zbunjeni pred Olimpijske igre Pariz 2024