NOVA NAJAVA RHMZ-a: Kiša i grmljavina stižu u ove delove Srbije

Novosti online

02. 06. 2022. u 13:36

NA području jugozapadne, jugoistočne i istočne Srbije doći će do pojave pljuskova i kiše sa grmljavinom, saopštio je RHMZ.

НОВА НАЈАВА РХМЗ-а: Киша и грмљавина стижу у ове делове Србије

Foto: D. Dozet

- U narednih sat vremena na području jugozapadne, jugoistočne i istočne Srbije doći će do pojave pljuskova i kiše sa grmljavinom-  stoji u saopštenju Republičko hidrometeorološkog zavoda. Kako dalje stoji u najavi RHMZ-a, najava važi za period od 12.30 do 13.30 sati danas.

Što se tiče današnjih temperatura, u Srbiji je danas pretežno sunčano i toplo vreme, sa najvišim temperaturama između 29 i 32 stepena.

U kotlinama i duž rečnih dolina ujutru lokalna pojava kratkotrajne magle, a u toku dana pretežno sunčano i toplo, po podne u brdsko-planinskim predelima, a uveče i tokom noći na severozapadu, uz lokalni razvoj oblačnosti, mestimično sa kišom ili lokalnim pljuskovima sa grmljavinom. Vetar slab, promenljiv.

Najniža temperatura od 14 do 19, a najviša dnevna od 29 do 32 stepena, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod. U Beogradu pretežno sunčano i toplo. Vetar slab, promenljiv. Najniža temperatura od 16 do 19, a najviša dnevna oko 30 stepeni.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove