GRADSKI ODBOR POKRETA SOCIJALISTA BEOGRAD: Zato što dosovski ološ nije navikao na red i na zakon, zato im smetaju Vulin i Milić

Novosti online

09. 05. 2022. u 14:35

IZ Gradskog odbora Pokreta socijalista Beograd odgovorili su Narodnoj stranci Vuka Jeremića, čiji je odbornik u Skupštini Beograda Miloš Pavlović zatražio smenjivanje ministra unutrašnjih poslova Aleksandra Vulina i načelnika beogradske policije Veselina Milića, jer snose direktnu odgovornost za ugrožavanje bezbednosti Beograđana usled ubistava i kriminalnih obračuna u prestonici.

ГРАДСКИ ОДБОР ПОКРЕТА СОЦИЈАЛИСТА БЕОГРАД: Зато што досовски олош није навикао на ред и на закон, зато им сметају Вулин и Милић

Foto: Tanjug

- Beograd u poslednjih 40 godina nikada nije bio bezbedniji i sigurniji grad, upravo zahvaljujući efikasnom radu ministra unutrašnjih poslova Aleksandra Vulina i beogradske policije na čelu sa načelnikom Veselinom Milićem. Zato što dosovski ološ nije navikao na red i na zakon, zato im smetaju Vulin i Milić. Nije ovo više vreme DOS-a kada su Srbijom i Beogradom vladali tajkuni i ambasade, a mafijaška i politička ubistva bila svakodnevna - saopšteno je iz Pokreta socijalista Beograd.

- Jadno je i bedno što o bezbednosti građana Beograda govori stranka Vuka Jeremića, čiji članovi diluju drogu i pakuju je u kinder jaja, a još bednije je to što u ime te raspale stranke govori čovek koji je hteo da tuče stariju ženu zaposlenu u Skupštini grada Beograda preteći joj da će da joj lupi šamarčinu. Ako neko treba da odgovara, to je upravo Vuk Jeremić koji je direktno pomogao Šiptarima da proglase jednostranu nezavisnost Kosova, a treba i da objasni svoje veze sa svetskom lopužom Patrikom Hoom koji mu je uplaćivao milione, a treba i da objasni za šta je primao desetine hiljada evra od katarske ambasade - odgovorili su iz Gradskog odbora Pokreta socijalista Beograd.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UKRAJINA POVLAČI RADIKALNI POTEZ: Ovo mnogi nisu očekivali, čak su i Rusi zbunjeni pred Olimpijske igre Pariz 2024