NIŠKI SPECIJALITET

Promo

29. 04. 2022. u 10:00

SPOJ kultura, južnjačke energije i duha savremenog grada. Tradicionalnih ukusa i inovacija u kulinarstvu. Spoj srdačnosti i osećaja dobrodošlice. Doživite grad koji je stvorio i inspirisao umetnike. Turistička organizacija Srbije vam predlaže da posetite Niš.

НИШКИ СПЕЦИЈАЛИТЕТ

Foto: Turistička organizacija Srbije

Turistička organizacija Srbije vam predlaže da posetite Niš.

Šetnja kroz istoriju, ponosni i trenuci prkosa utkani u zidine. Slike i uspomene koje vam šapuću spomenici, tvrđava, čuvari prošlosti. Kaldrma koja opija južnjačkim duhom i tera da se poistovetite sa književnim junacima koje je ista ta kaldrma inspirisala.

Foto: Turistička organizacija Srbije

Gastronomski ugođaj po kome ćete pamtiti celu destinaciju, ali i avantura i izlet u prirodu zbog kojih ćete poželeti da se ponovo vratite.

Bilo da ste za pogled iz vazduha i let nad lepotama koje ovaj kraj nudi, ili biste radije da otkrijete speleo tajne i zavirite u pećine u okolini. Možda ste spremni i za susret sa kanjonom i prihvatanje izazova na koji vas on mami.

Foto: Turistička organizacija Srbije

Osetite energiju koja će vas raznežiti i razdrmati. Upoznajte čarolije juga, spakovane u niški turistički specijalitet! Planirajte posetu Nišu.

Jer u Niš ne može da se svrati, Niš mora da se doživi.

Srbija, doživi!


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UČINIĆEMO SVE DA SE KAO ZEMLJA UZDIGNEMO POSLE OVOG UŽASA Vučić položio cveće u školi Vladislav Ribnikar (FOTO)