VUČIĆ ČESTITAO VASKRS: Saborno i bratski, pokazaćemo mudrost da novim iskrama bratoljublja snažimo mir i prosperitet srpskog naroda!

Novosti online

22. 04. 2022. u 08:18

PREDSEDNIK Republike Srbije Aleksandar Vučić uputio je čestitku NJegovoj svetosti patrijarhu srpskom Porfiriju, sveštenstvu i monaštvu, kao i svim pravoslavnim vernicima, koji Vaskrs slave po Julijanskom kalendaru.

ВУЧИЋ ЧЕСТИТАО ВАСКРС: Саборно и братски, показаћемо мудрост да новим искрама братољубља снажимо мир и просперитет српског народа!

Foto: Instagram

– Slaveći trijumf Večnoga nad neprolaznim, Vama, episkopatu, sveštenstvu, monaštvu i svim vernicima od srca čestitam Vaskrs Sina Božijega. Najveći hrišćanski praznik – to večito svedočanstvo novog života – i ove godine proslavljamo u vremenima iskušenja sa kojim se susreću i naša Otadžbina i slavni srpski narod, ali i celo čovečanstvo. Želim da Vaskrs bude najsnažniji podsticaj da, odlučno gledajući unapred, nastavimo da unapređujemo našu Republiku Srbiju. Uveren sam da ćemo, kao i do sada, saborno i bratski, pokazati mudrost, odlučnost i rešenost da novim iskrama bratoljublja snažimo mir, toleranciju i prosperitet srpskog naroda. Čestitajući Vam Vaskršnje praznike, želim da Vas Gospod podrži u uzvišenoj službi Prvojerarha naše Srpske pravoslavne crkve. Hristos vaskrse! – navodi se u čestitki.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (15)

ODBIO I DŽONIJA I BREGU: Popularni pevač nije hteo da peva u Bijelom dugmetu - i dan-danas žali zbog toga