STIŽE NEVREME: Nebo se namračilo, grad tuče po prigradskim naseljima

Novosti online

10. 04. 2022. u 13:16

VREMENSKA prognoza se preko noći promenila, pa smo tako pre nekoliko dana imali sunčano vreme sa temperaturom do 22 stepena, dok je danas maksimalna dnevna svega 14 stepeni.

СТИЖЕ НЕВРЕМЕ: Небо се намрачило, град туче по приградским насељима

Foto: A. Stevanović/Depositphotos

Jako nevreme praćeno kišom i gradom zahvatilo je oko 13 sati okolne delove Beograda, odnosno naselje Vranić u opštini Barajevo gde većina žitelja prestonice provodi vreme tokom vikenda.

Nevreme i kiša, koji su najavljeni za popodne, polako stižu u Beograd.

Podsetimo, za danas je u višim predelima najavljen sneg koji je i pao u Sjenici, Ivanjici i na Zlatiboru gde je napadalo preko 15 cm belog pokrivača. Sneg je pao i u Hrvatskoj gde su nastali veliki problemi, o čemu više možete čitati u nastavku.

(Pink)

BONUS VIDEO: TUKAO VIŠE OD 15 MINUTA - Grad veličine graška pao na Loznicu

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

Komentari (0)

TULIJUM LASER ODLIČAN IZBOR ZA LEČENJE: Najčešći uzrok urinarnih problema je uvećana prostata