GENERAL DRAGIŠA SIMIĆ IMAO INFARKT: Hitno primljen na VMA

Novosti online

19. 02. 2022. u 14:15

POLICIJSKI general Dragiša Simić, doživeo je danas infarkt.

ГЕНЕРАЛ ДРАГИША СИМИЋ ИМАО ИНФАРКТ: Хитно примљен на ВМА

Foto: Printscreen

- Lekari su Simića morali da reanimiraju, a zatim su ga prevezli na VMA, gde se i sada nalazi - rekao je izvor za Pink.rs.

Inače, Simić je u novembru 2020. godine osuđen na uslovnu osudu kojom je utvrđena kazna zatvora u trajanju od jedne godine, zbog zloupotrebe službenog položaja. Simić je okrivljen jer je kao načelnik Uprave saobraćajne policije od 2011. do 2014. godine iskorišćavanjem službenih ovlašćenja nalagao da se ne pokreće prekšajni postupak protiv nekih osoba ili da se zahtevi za pokretanje postupka koji su već podneti - povuku. Sa te funkcije razrešen je 2014. godine.

Podsetimo, Dragiša Simić se 2020. godine našao i u centru skandala, kada je domaća javnost brujala o njegovoj ljubavnoj aferi sa pevačicom Ljupkom Stević.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
KO JE CRVENI KOMANDANT? Jedini Srbin general Crvene armije - Lenjin mu bio zahvalan, stradao od Staljinove ruke (FOTO)

KO JE CRVENI KOMANDANT? Jedini Srbin general Crvene armije - Lenjin mu bio zahvalan, stradao od Staljinove ruke (FOTO)

ISTORIJA Sovjetskog Saveza, svetske supersile 20. veka, upamtila je brojne heroje, borce, oficire koji su svojim junaštvom i rezultatima zadivili svet. U periodu kada se SSSR tek stvarao i uzdizao, značajan pomena bio je i doprinos jednog Srbina, Danila Srdića (1896-1937), prvog i jedinog Srbina koji je bio general Crvene armije. Ovo je njegova priča.

20. 05. 2024. u 11:53

Komentari (0)

EKSKLUZIVNA PONUDA ZA LETOVANJE: U ponudi egzotična destinacija - ovo su cene