DELITE KLIPOVE I NASMEJTE VIRTUELNE PRIJATELJE: Kako da na najjednostavniji način "šerujete" na društvenim mrežama video i muzičke zapise

V. N.

10. 02. 2022. u 11:00

VIDEO-zapisi, smešni klipovi, muzičke numere, tekstovi i vesti sa novinarskih portala često se dele na društvenim mrežama.

ДЕЛИТЕ КЛИПОВЕ И НАСМЕЈТЕ ВИРТУЕЛНЕ ПРИЈАТЕЉЕ: Како да на најједноставнији начин шерујете на друштвеним мрежама видео и музичке записе

Foto Shutterstock

Uz zanimljiv komentar, na "Fejsbuk" ili "Instagram" nalogu sve su popularniji "šerovi" sa različitih portala, a samo jedan klik odnosno opcija share je ključna za deljenje nekog posta.

 1. KORAK

Ako želite da pesmu ili tekst sa nekog portala podelite kako bi mogli da je pogledaju i vaši prijatelji na društvenim mrežama neophodno je prvo da se ulogujete na profil društvene mreže gde želite da "šerujete" video. Na primer da pokrenete svoj nalog na "Fejsbuku", "Instagramu" ili "Tviteru".

 2. KORAK

Pošto ste se ulogovali na profil odabrane društvene mreže, u odvojenom tabu otvorite stranicu sa koje želite da podelite željeni video ili neki tekst. Ako je to, na primer, video ili pesma sa "Jutjuba" potrebno je da u tom odvojenom tabu ukucate naziv stranice ili oblasti koju želite da šerujete.

 3. KORAK

Kada ste izabrali željenu oblast koju želite da vide i vaši virtuelni prijatelji neophodno je da kliknete na opciju share. Ona se uglavnom nalazi na Jutjubu odmah ispod snimka ili naziva teksta koji želite da okačite na svoj profil.

 4. KORAK

Posle samo jednog klika na opciju share, otvoriće vam se manji prozorčić u kojem možete da ukucate tekst ako želite da uz video ostavite i komentar. Ako ne želite, potrebno je samo da kliknete na O. K. i željeni link sa odabranim sadržajem će se naći na vašem profilu.

5. KORAK

Na pojedinim internet stranicama, opcija šerovanja je unapređena, pa se tako pored teksta, slike ili videa nalaze manje sličice sa oznakom "Fejsbuka", "Instagrama" ili "Tvitera". Potrebno je samo da pritisnite na oznaku u zavisnosti na koju društvenu mrežu želite nešto da podelite. Ako je to "Fejsbuk" samo kliknite na dostupnu opciju i željeni link će automatski biti prebačen na vaš profil.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

ZAPANJIO ZAPAD: Svetski šampion video uslove da Rusi odu na Olimpijske igre Pariz 2024 i uradio - ovo!