OGLASILA SE DEVOJKA MATEJA PERIŠA: Nikakvi problemi među nama nisu postojali

Novosti online

01. 02. 2022. u 20:40

PROŠLO je mesec dan od nestanka Splićanina Mateja Periša (27), koji je sa prijateljima došao u Beograd, na doček Nove godine.

ОГЛАСИЛА СЕ ДЕВОЈКА МАТЕЈА ПЕРИША: Никакви проблеми међу нама нису постојали

Foto: Privatna arhiva

Uz porodicu i prijatelje mladog Hrvata, vesti i spekulacije o potrazi i nestanku uz agoniju prati i Sanja iz Splita, devojka Maja.

Ona je početkom januara istakla da u vezi sa nestalim mladićem, nije imala nikakvih problema.

- Nikakvi problemi među nama nisu bili - rekla je tada i objasnila da se sa Matejem poslednji put čula 30. decembra, kada joj je on poslao video oko 21.30 sati.

Neuobičajeno je bilo da joj nije stigla poruka od Mateja.

- Meni se bio ugasio mobilni, a bila sam na poslu. Kada sam oko ponoći došla kući, odgovorila sam mu na tu poruku i otišla sam da spavam. Probudila sam se u sedam ujutru i vidim da mi nije poslao poruku za laku noć kada je došao iz grada, što on uvek radi. Vidim nema ništa. Poslala sam mu poruku tada: "Jel sve ok?", odgovora nema.

Drugovi Mateja Periša van sebe

-Posle sam mu oko dva popodne opet poslala poruku, opet ništa. Razmišljam da ne može da spava toliko dugo, nema šanse. Onda sam se kasnije popodne čula s njegovim prijateljima, koji su mi rekli da je nestao, da mu je jakna tu, da ne znaju ni oni šta se desilo. Oni su bili van sebe - pričala je tada Sanja, naglašavajući da je pogađaju priče o tome da je Matej sa društvom konzumirao drogu.

Podsetimo, Matej Periš nestao je noć uoči Nove godine, kada je istrčao iz kluba "Gotik" u Beton hali, pa preko Karađorđeve i Travničke ulice došao do Sava promenade, gde su ga snimile kamere iz jednog restorana kako se približio reci Savi. Poslednji signal njegovog telefona bazna stanica je zabeležila u reci.

BONUS VIDEO - Rekonstrukcija kretanja Mateje Periša u noći nestanka

(Kurir)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ETO, JAVLJA MI SE! Kako je Novak Đoković šokirao novinarku CNN-a