UPOZNAT SAM SA TIM: Oglasio se Nenad Periš nakon informacije da je njegov sin Matej bio aktivan na Vajberu

Novosti online

22. 01. 2022. u 09:43

MLADIĆ Matej Periš (27) iz Splita, koji je nestao u noći 30. na 31. decembra prošle godine traje već 22 dana, a mediji preneli su da je njegov Vajber nalog na telefonu bio aktivan sinoć u 21.53 sata.

УПОЗНАТ САМ СА ТИМ: Огласио се Ненад Периш након информације да је његов син Матеј био активан на Вајберу

Foto: AP Photo/Marko Drobnjakovic/MUP Hrvatske/Jutjub/RTL

Ova informacija izazvala je lavinu komentara i teorija o tome da li je mladi Splićanin živ, a njegov otac Nenad Periš objasnio je ukratko o čemu se zapravo radi.

- Upoznat sam sa tim od strane policije. Radi se o aktivnostima koje policija sprovodi u sklopu istraživanja svih detalja o ovom slučaju - rekao je Nenad za naš portal.

Podsetimo, signal Periševog mobilnog telefona, kako je utvrdila istraga poslednji put je lociran kod Velikog ratnog ostrva oko 02.40, 31. decembra.

Prema rekonstrukciji kretanja Mateje Periša, koju je napravila srpska policija, signal njegovog telefona poslednji put je uhvaćen u blizini Velikog ratnog ostrva, na ušću Save u Dunav.

Policijski službenici pregledali su stotine sati materijala, snimaka sa svih nadzornih kamera sa trase kretanja Periša i okoline i na osnovu njih napravili rekonstrukciju njegovog kretanja, od trenutka izlaska iz pravca Beton hale u 1.43 sati do momenta silaska u reku Savu, u 1.52 sata posle ponoći, odakle mu se gubi svaki trag.

(Telegraf.rs) 

BONUS VIDEO: Rekonstrukcija kretanja Mateje Periša u noći nestanka

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

MINIMALAC KASKA 9.000 ZA KORPOM: Sindikati traže pregovore o ceni rada dva puta godišnje