MOJE SRCE SE NADA DA JE MATEJ ŽIV: Oglasila se Splićanka Maja, kroz suze poručila - on je zlatan momak

Novosti online

19. 01. 2022. u 19:11

HRVATSKA policija i dalje ispituje okolnosti koje su prethodile nestanku 27-godišnjeg Mateja Periša u Beogradu.

МОЈЕ СРЦЕ СЕ НАДА ДА ЈЕ МАТЕЈ ЖИВ: Огласила се Сплићанка Маја, кроз сузе поручила - он је златан момак

Foto: Fejsbuk/Printscreen Youtube/Prva

Splićanka Maja S, za koju se veruje da je poslednja osoba sa kojom je Matej pokušao da ostvari kontakt neposredno pre nego što je istrčao iz kluba "Gotik" i nestao, rekla je za TV Prva da je prošla poligraf.

Prokomentarisala je navode da Mateja nije mogla dobro da čuje od muzike u klubu, a sada tvrdi da poziv nikada nije ostvaren i da je od njega imala propušten poziv u 22.39 časova.

- Najviše me bole te laži što pišu, samo zamagljuju pravu istinu. To me najviše i boli. Beograd je pokriven kamerama, zna se gde sam bila, prošla sam poligraf, predala svoj telefon, predala uvid u svoj automobilu, spremna sam krv i kosu da dam, samo da skinem ljagu sa imena - rekla je Maja S.

- On je zlatan momak, ne može bilo ko kao on da u isto vreme radi, studira i bavi se sportom. Moje srce nekako zna, nada se da je on živ.

Istakla je da se kaje jer se nije javila na telefon.

- Normalno da se kajem, to mi je najveća muka od svega jer smatram, da me je možda obavestio da dolazi u Beograd, ja bih im rekla gde da idu i šta da rade - rekla je Maja S. emisiji "Eksploziv" na TV Prva.

- Imam 31 godinu, ja sam prijateljica Mateja Periša. Moja mama je bila njemu učiteljica, moj brat mu je prijatelj... Došla sam ovde danas jer ne želim da se krijem i nije istina da sam nestala, izbrisala sam društvene mreže zbog pretnji koje su mi slali. U 21. veku zar ljudi mogu pomisliti da policija nije videla moje kontakte? Maksimalno sarađuje i javljam svaku moguću informaciju, prošla sam i poligraf - kaže Maja S.

Ona kaže da je u Beograd došla 27. decembra uveče.

- Stigla sam kod prijateljice kući, gde sam bila smeštena. Međutim 28. je moja prijateljica došla u Beograd sa drugom drugaricom i bila je prilika da se vidimo. Znala je da sam loše, ali smo otišli u Buda bar na večeru. Nakon toga, fizički zaista dobijam temperaturu, vraćam se kod prijateljice i tek 30. decembra, meni prijateljica Teodora kaže ajde Majo vodim te u jedan restoran. Dođemo tamo, taman pred ulazak u restoran zvoni mi telefon. Rekla sam stani da pakriram, pa ću u restoranu. Ulazim unutra, spajam se na vajfaj i vidim da mi je Matej poslao poruku putem Instagrama. Onda sam videla propušten poziv - kaže Maja S.

Ona je, kaže, sa društvom bila u restoranu i Periš ju je pozvao da je pita gde da idu.

- Odgovorila sam mu na Instagramu, pitala sam ga ko je došao u Beograd. Međutim, Matej mi nikada nije odgovorio.

(Prva TV)

BONUS VIDEO - Nastavljena potraga u reci Sava za nestalim Matejom

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

ARIJANA NE MOŽE DA DOĐE SEBI: Udovica Siniše Mihajlović teško podnosi novu tragediju