ISTRAŽITELJ OTKRIO ZAŠTO JE HRVATSKA POLICIJA DOŠLA U BEOGRAD: Tvrdim životom - nikada nismo tragali za nekim kao za Matejem

Novosti onlajn

12. 01. 2022. u 09:48

SRPSKA policija nikada nije tragala za nekom nestalom osobom kao što upravo traga za Matejem Perišom (27) iz Splita, smatra privatni detektiv Uglješa Grgur.

ИСТРАЖИТЕЉ ОТКРИО ЗАШТО ЈЕ ХРВАТСКА ПОЛИЦИЈА ДОШЛА У БЕОГРАД: Тврдим животом - никада нисмо трагали за неким као за Матејем

Foto: Z. Jovanović/Gugl maps/Printscreen/Alo/MUP Hrvatske

Nakon lociranja telefona nestalog mladića, podsetimo, sinoć se pojavio zumirani snimak nadzorne kamere, na kome se navodno vidi Matej kako silazi niz stepenište na molu, nakon čega nastaje nekakvo komešanje, ali ne vidi se jasno šta se tačno dešava.

Istraga je inače ušla u 13. dan.

- Ja tu imam stav od petog-šestog dana i ostajem pri tom stavu. A to je da je Splićanin završio u Savi i da na njemu nije izvršeno nikakvo krivično delo bilo koje vrste pa čak ni prekršaj. Videli smo na onim snimcima kako je bio dezorijentisan i kako je trčao ni sam ne znajući šta radi, a na kraju je završio u Savi - rekao je privatni detektiv Uglješa Grgur u jutarnjem programu Kurir televizije.

Grgur se osvrnuo i na dolazak predstavnika hrvatske policije u Beograd kako bi se uključili u istragu.

- Sva policija države zahvaljujući ministru (Aleksandru) Vulinu i predsedniku Aleksandru Vučiću je dignuta na noge. Non-stop tragaju za nestalim Matejem. Sa druge strane, možemo da čujemo napade od hrvatske strane na našu zemlju i na naš MUP. Ja tvrdim životom da MUP nikad nije tragao za nekom osobom kao što sada traga. Telefon je lociran na tom mestu i policija ne bi dala sve svoje resurse da nisu ubeđeni milion jedan posto da nije tu i da ne krije informacije koje bi jako pomogle u potrazi. Hrvatska policija je došla jer ne veruje srpskoj policiji. To je njihovo pravo. Srbija ih je pošteno primila i slobodno neka dođu - rekao je Grgur.

Mladi Matej Periš iz Splita, podsetimo, nestao je u Beogradu u noći između 30. i 31. decembra. Iz potpuno nepoznatih razloga Periš je oko 1.20 posle ponoći istrčao iz kluba "Gotik" u kojem je bio sa društvom i od tada mu se izgubio svaki trag.

BONUS VIDEO:

VELIKI USPEH SRBIJE: U 2021. godini otvoreno je čak 18 fabrika, a započeta je izgradnja 6 novih

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠOK NA MARAKANI: Pred večiti derbi umro jedan od najvoljenijih članova FK Crvena zvezda