NAJNOVIJE INFORMACIJE O NESTANKU SPLIĆANINA: Kapetan Zdravković o potrazi za nestalim Matejem Perišom (VIDEO)

J. D. Lj.

03. 01. 2022. u 13:57 >> 14:20

ISPRED kluba Gotik kod Beton hale Rečna policija patrolira duž obale reke Save u potrazi za nestalim Matejem Perišom (27) iz Splita, koji je nestao u noći između 30. i 31. decembra.

НАЈНОВИЈЕ ИНФОРМАЦИЈЕ О НЕСТАНКУ СПЛИЋАНИНА: Капетан Здравковић о потрази за несталим Матејем Перишом (ВИДЕО)

Foto: Printskrin

Vladica Zdravković, koji istupa ispred sportskog udruženja Obalska straža Beograd, rekao je danas da je veoma potresan nestanak Splićanina Mateja Periša.

- Smatramo da nam je svako dete bitno, bez obzira na nacionalnu pripadnost, i veoma nam je žao što se ovo dogodilo. Za Beograd je ovo veoma tužan trenutak da saznamo da se jedno dete vodi kao nestalo - kaže Zdravković.

Kapetan Zdravković napominje da ne sme zasada da se tvrdi, čak ni da se nagađa šta se s mladićem zaista dogodilo.

 

- Grad je naložio da se ograda ofarba u belo kako bi bila lako uočljiva. Ali je činjenica da je reka jaka, ide 10 kilometara na čas, temperatura reke je između 4 i 5 stepeni, tako da praktično ukoliko se mladić utopio, samo telo nije leglo na dno niti je na površini. Ono u nekom polukosom stanju okrenuto licem prema dnu pluta prema Dunavu. Nažalost, prema brzini reke, ukoliko se mladić utopio onda je on sad već u reci Dunav i proći će četiri do pet dana dok telo ne ispluta. Ovaj nemili događaj je zadesan, Beograd je širokog i otvorenog srca, menadžment je pokazao da je Nova godina protekla u najboljem redu, ministar Vulin je od prvog časa upoznat s nestankom deteta i lično je zainteresovan. Komandir Rečne policije 24 sata je prisutan, podinute su sve rečne patrole. Verujte mi, svi se nadamo da nije smrtni ishod - poručio je Zdravković.

- Nije nam lako, nadamo se da će se ovo ubrzo razrešiti - dodao je Zdravković.

Podsetimo, u noći između četvrtka i petka, odnosno 31. decembra oko 2.30 gubi se svaki trag mladiću iz Splita Mateju Perišu. On je sa svojim društvom došao u Beograd na doček Nove godine.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

BORIO SAM SE ZA ŽIVOT, NJIHOV BES JE BIO SVE VEĆI I VEĆI: Nikola Rokvić je jedva izvukao živu glavu 25. dana hodočašća (VIDEO)