TRAGEDIJA U PORODICI JUTJUBERA: Otac Daniela Đukića se ubio pre dve nedelje

Novosti online

20. 12. 2021. u 16:02

JUTJUBER Daniel Đukić, koji je juče 10 časova bio zabarikadiran u stanu u Novom Sadu i pretio da će se ubiti, pre 13 dana je doživeo strašnu porodičnu tragediju.

ТРАГЕДИЈА У ПОРОДИЦИ ЈУТЈУБЕРА: Отац Даниела Ђукића се убио пре две недеље

Foto: Lj. P./Jutjub/Dnevnjak

Danielov otac se 7. decembra obesio u Apatinu. On za sobom nije ostavio oproštajno pismo, a sumnja se da su uzrok porodični problemi.

Podsećamo, Daniel Đukić se juče ujutru zatvorio u stan na drugom spratu zgrade u Ulici cara Dušana u Novom Sadu. Njegova majka je policiji prijavila da je sin ne pušta u stan i da preti samoubistvom.

Đukić je snimao svoje razgovore sa policijom i objavljivao ih na Tik-toku, i viđen je kako pleše na terasi naočigled policije i vatrogasaca, kojima je upućivao i šaljive opaske.

Pregovarački tim je 10 sati pokušavao da ga ubedi da se preda, a tek uveče ga je Hitna pomoć izvela iz zgrade.

Daniel Đukić je smešten na odeljenje neuropsihijatrije Kliničkog centra Vojvodine.

On je bio aktivan na sajtu "Vukajlija", a kasnije je bio jedan od osnivača sajta "Tarzanija". Bio je jedan od glavnih aktera jutjub serijala "Dnevnjak", a nedavno je pokrenuo emisiju "Betparačke priče".

BONUS VIDEO: EKSKLUZIVAN SNIMAK - Hitna pomoć odvozi jutjubera Daniela Đukića

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TREBALE MU PARE ZA TIKET, PA UZEO ŽENINU KARTICU: Došla je sa posla umorna i odmah legla da spava, to mi je bila idealna šansa (VIDEO)