TUGA ZA BAKA STOJANKOM KOJU SU PRETUKLI NA NOVOM BEOGRADU: I kada nije imala dovoljno da jede, uvek je delila sa drugima

Novosti online

10. 12. 2021. u 13:19

UŽASAN zločin koji se dogodio na Novom Beogradu potresao je Srbiju, kada je u noći između utorka i srede grupa nepoznatih mladića pretukla stariju ženu, baku Stojanku, koja je nakon toga preminula u bolnici.

ТУГА ЗА БАКА СТОЈАНКОМ КОЈУ СУ ПРЕТУКЛИ НА НОВОМ БЕОГРАДУ: И када није имала довољно да једе, увек је делила са другима

Foto: Tviter/Printskrin

Jedan od vlasnika radnje u Bloku 45 kazao je da je poznavao preminulu baku.

Nju je pre mesec dana, navodno, pretukla grupa maloletnika, a prema njegovim rečima, on je na mestu gde je ona sedela i spavala zatekao dve velike lokve krvi.

- Imala je muža, on je davno preminuo. Umela je da bude nezgodna, ali žena je imala psihičkih problema. Imala je dobro srce, i ako nekada nije imala dovoljno da jede, uvek je ponudila da podeli sa drugima - rekao je on.

Napomenuo je da je imala svoj stan i da je uredno plaćala račune. Za kraj je rekao samo da, što se tiče slučaja ove starije žene: "Kao društvo smo omanuli".

(Kurir)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

Komentari (0)

HITAN PRIJEM: Srđan Đoković primljen u Urgentni centar!