VREMENSKA PROGNOZA ZA 1. DECEMBAR: Sunčano i toplije, od četvrtka uveče opet naoblačenje

Novosti online

01. 12. 2021. u 00:50

U SRBIJI će vreme ujutro biti pretežno oblačno, ponegde na severoistoku i istoku sa kratkotrajnom kišom i snegom, po kotlinama uz maglu.

ВРЕМЕНСКА ПРОГНОЗА ЗА 1. ДЕЦЕМБАР: Сунчано и топлије, од четвртка увече опет наоблачење

Foto: D. Balšić

U toku dana očekuje se pretežno sunčano i toplije. Ponegde po kotlinama magla će se zadržati i tokom prepodneva.

Vetar slab i umeren, južni i jugozapadni. Najniža temperatura od -5 do 2, najviša od 6 do 15 stepeni, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

Vremenska prognoza za Beograd

U Beogradu će jutro biti pretežno oblačno, dok će u toku dana biti pretežno sunčano i toplije.

Vetar slab i umeren, južni i jugozapadni. Najniža temperatura 2, najviša 13 stepeni.

Prognoza za narednih sedam dana

Prema prognozi za narednih sedam dana, u Srbiji će u četvrtak biti toplo, uz postepeno naoblačenje, dok je po podne i noću na severu moguća kiša.

U petak će biti oblačno, mestimično sa kišom, u planinama sa snegom, a u toku noći sneg će ponegde biti moguć i u nižim predelima.
U subotu se očekuje hladno, sa jutarnjim mrazem, a u toku dana će doći do delimičnog razvedravanja. Zatim pretežno oblačno, mestimično s kišom, u planinama sa snegom. Kratkotrajni sneg moguć je ponegde i u nižim predelima.


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!