TOTALNI HAOS NA INTERNETU: Pale društvene mreže, problemi sa Guglom, na hiljade ljudi bez konekcije

Novosti online

04. 10. 2021. u 20:07

DRUŠTVENE mreže Fejsbuk, Instagram, servisi za poruke Mesindžer i Votsap su pali, na hiljade korisnika prijavilo je probleme sa Guglom, Amazonom, Tik-tokom, Zumom, Tviterom, Snepčetom, Reditom i drugim aplikacijama, dok su bez interneta ostale na desetine hiljada korisnika velikih kompanija kao što su Verajzon, T-mobajl i AT&T.

ТОТАЛНИ ХАОС НА ИНТЕРНЕТУ: Пале друштвене мреже, проблеми са Гуглом, на хиљаде људи без конекције

Foto Thinkstock

Prvo su pale društvene mreže i servisi za poruke u vlasništvu Fejsbuka, istoimena mreža, Instagram, Votsap i Fejsbuk mesindžer.

Potom je veliki broj korisnika prijavio probleme i sa pretraživačem Gugl, ali i drugim društvenim mrežama, kao što su Tviter i Tik-tok, objavio je sajt „Daundetektor“, koji detektuje probleme u radu internet servisa.

Prijavljen je i veliki broj problema sa „Amazonom“, „Snepčetom“, Reditom, Zumom, Klaudflerom, Koinbejsom i drugim poznatim internet servisima. Na udaru su i multinacionalne kompanije internet provajderi T-mobajl, Verajzon i AT&T.

Kako navode strani mediji, na desetine hiljada korisnika ovih provajdera širom sveta ostalo je bez internet konekcije.

Korisnici su prijavili da im se telefoni povezuju na internet preko vaj-faja, ali ne mogu preko mobilnih podataka. Najviše prijava problema sa povezivanjem na internet je u velikim američkim gradovima, kao što su Njujork, Los Anđeles i Dalas.

(Sputnjik)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (6)

KO JE ROBERT FICO: Čovek koji prkosi NATO-u i neće da prizna tzv. Kosovo